ABS koffersets

Geschreven door: Redactie Gepubliceerd in: Algemeen Datum: 2018-06-05 Bekeken: 645 Reacties: 0
ABS koffersets

ABS koffersets

Als je op vakantie gaat, dan is het effectief inpakken van de spullen altijd weer een hele klus. Ook het vervoeren van jouw koffer kan lastig zijn, zeker wanneer jij jouw bagage moet tillen. Een lichte, makkelijk te verplaatsen koffer biedt dan uitkomst. ABS koffersets staan er onder andere om bekend dat ze heel licht zijn. Hierdoor kun jij lekker veel spullen in de koffer stoppen en kleine ABS koffers meenemen als handbagage, want de koffer zelf neemt immers weinig gewicht in. Lees hieronder meer over ABS koffersets.

Stoot- en krasbestendig

ABS is een soort kunststof dat zeer stootbestendig is. Deze eigenschap maakt, dat het materiaal heel geschikt is om als buitenkant van een koffer te gebruiken. Koffers hebben vaak veel te verduren en de spullen binnenin de koffer moeten goed beschermd worden. ABS koffersets hebben een harde buitenkant, waardoor de reisattributen goed beschermd blijven. Daarnaast is ABS heel sterk en krasbestendig. Hierdoor gaan ABS koffersets heel lang mee. Ook zijn ABS koffersets erg licht.

Lichtgewicht

Naast het voordeel van de stoot-en krasbestendigheid en sterkte van ABS, heeft het hebben van een ABS kofferset nog een voordeel: ABS is heel licht. Hierdoor kun jij het aantal kilogram dat je mee mag nemen optimaal benutten. Zeker wanneer jij een handbagagekoffer aan wilt schaffen, is het heel gunstig om voor een ABS koffer te kiezen. Vliegtuigmaatschappijen staan gemiddeld een gewicht van 5 tot 12 kilogram aan handbagage toe. Lichtgewicht ABS koffersets zijn zeer licht, dus je kunt heel veel spullen erin opbergen en toch onder het toegestane handbagagegewicht blijven. Niet alleen kun jij veel spullen meenemen in ABS koffersets. Ook het tillen van ABS koffersets gaat een stuk makkelijker wanneer je het vergelijkt met koffersets van andere harde materialen. Het handigst is om een ABS kofferset aan te schaffen die beschikt over wieltjes en een trekstang. Hierdoor hoef jij jouw koffers niet te tillen, maar kun je eenvoudig de bagage achter jou aan trekken. Houd er wel rekening mee, dat sommige vliegtuigmaatschappijen de wieltjes meerekenen in het bepalen van de afmeting van de koffer.

ABS koffersets van verschillende afmetingen

Wanneer jij vaak alleen reist en regelmatig korte trips inplant, dan kun jij het best een kleine ABS koffer nemen. Een compacte lichte koffer zorgt ervoor dat je genoeg spullen mee kunt nemen, terwijl je het toch mag registeren als handbagage. Als jij jouw koffer meeneemt als handbagage, dan heb je altijd zicht op jouw koffer en hoef je op jouw vakantie bestemming niet te wachten op je bagage. Hierdoor kan de vakantie nog sneller beginnen. Heb jij een gezin met wie je vaak op vakantie gaat, of ben jij nou eenmaal een persoon die graag veel kleding meeneemt op reis? Dan is het handiger om een 2-delige kofferset te kopen. Ook zijn er goede ABS koffersets op de markt die bestaan uit drie en vier delen. Hierdoor heb jij voor iedere vakantiereis de geschikte koffer in huis. Bij Jantje van alles vind je sterke ABS koffersets die er ook nog eens modieus en stijlvol uitzien. Omdat wij de exemplaren in verschillende kleuren en maten verkopen, zit er altijd wel een ABS kofferset bij die past bij jouw specifieke wensen en eisen.

Kijk snel verder in onze webshop en haal snel één van de mooie ABS koffersets in huis.

Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.