Automatisch bewatering systeem 15 meter

€39,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €33,02

Merk: Jantje van alles
EAN: 7446007312303
Model: Watersysteem-15m
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Je tuin altijd al automatisch water willen geven? Met dit systeem bespaar je gemakkelijk op water en tijd omdat je in één je hele tuin water geeft. Wat je alleen hoeft te doen is het systeem installeren en daarna in één handomdraai de kraan te openen waarna je hele tuin water krijgt. Je bepaald zelf waar de watersproeiers komen tijdens het installeren zodat ze altijd op de juiste plaats aanwezig zijn.

  1. Dit watersysteem kan gemakkelijk worden aangesloten op elke buitenkraan, wasmachinekraan of plastic pijp.
  2. Snij de slang zelf op maat en bepaal zelf waar de sproeiers komen.
  3. De sproeiers kunnen afzonderlijk van elkaar worden afgesteld op hoeveel water zij doorlaten.

Specificaties:

  • 1 x 15M Slang (buitendiameter: 7mm, binnendiameter: 4mm)
  • 1 x Kraan Connector
  • 19 x T-stukken
  • 20 x Verstelbare sproeiers
  • 20 x Stokjes voor het bevestigen van de slang

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.