Automatisch bewatering systeem 20 meter

€49,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €41,28

Merk: Jantje van alles
EAN: 7446007312310
Model: Watersysteem-20m
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Je tuin altijd al automatisch water willen geven? Met dit systeem bespaar je gemakkelijk op water en tijd omdat je in één je hele tuin water geeft. Wat je alleen hoeft te doen is het systeem installeren en daarna in één handomdraai de kraan te openen waarna je hele tuin water krijgt. Je bepaald zelf waar de watersproeiers komen tijdens het installeren zodat ze altijd op de juiste plaats aanwezig zijn.

  1. Dit watersysteem kan gemakkelijk worden aangesloten op elke buitenkraan, wasmachinekraan of plastic pijp.
  2. Snij de slang zelf op maat en bepaal zelf waar de sproeiers komen.
  3. De sproeiers kunnen afzonderlijk van elkaar worden afgesteld op hoeveel water zij doorlaten.

Specificaties:

  • 1 x 20M Slang (buitendiameter: 7mm, binnendiameter: 4mm)
  • 3 x Kraan Connector
  • 24 x T-stukken
  • 25 x Verstelbare sproeiers
  • 25 x Stokjes voor het bevestigen van de slang
  • 1x Teflon tape

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.