DeBlock Clematis 'Tranquilité' 65 cm - 2 stuks

€29,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €27,48

Merk: DeBlocK
EAN: 6011647026012
Model: HOOG102-2
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Clematis 'Tranquilité' is een aantrekkelijke rijkbloeiende Clematis die vanwege zijn compacte groei zeer geschikt is voor de kleine tuin. De bloemen hebben lichtblauwe kelkbladeren met een lichte, tot wit vervagende nerf die mooi contrasteert met de roodbruine meeldraden.

Specificaties:

  • 2 stuks Clematis 'Tranquilité'
  • De plant is rijkbloeiend over een lange periode, van de late lente tot de vroege herfst.
  • De lichte kleur zorgt voor contrast en maakt dat de plant op veel plekken te plaatsen is.
  • Tegen een achtergrond met donker blad of bij bijvoorbeeld vrijstaande struiken of rozen in de tuin.
  • De plant wordt zo’n 120 cm hoog en vereist een stevige snoei.
  • Snoei de Clematis wanneer deze is uitgebloeid.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.