DeBlock Muurbeugel tv - 40” tot 65” - wand Beugel Universeel kantelbaar - 56.8 kg max

€29,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €24,75

Merk: DeBlocK
EAN: 6011655877811
Model: db-mb
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Met deze universele muurbeugel van DeBlock hang je je TV op zoals jij dat wilt! Deze muurbeugel van DeBlock maakt het mogelijk om je televisie aan de muur te hangen, waarbij er slechts 3,5 cm ruimte tussen de muur en de TV overblijft.

Daarnaast kun je de muurbeugel kantelen in een hoek van 0° t/m 12°. Door dit systeem kan je de tv kantelen tot een gewenste positie. De muurbeugel is geschikt voor LED, LCD en plasma schermen van 40 t/m 60 inch met een maximaal gewicht van 56,8 kg.

Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA standaarden: 100 x 100 mm tot 600 x 400 mm

*Let op bij een aantal tv modellen komt de geschikte inch maat overeen met de tv beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. De VESA afmeting is de afstand tussen de montage gaten op de achterkant van je tv.

  • Merk: DeBlock
  • Geschikt voor 40 t/m 60 inch
  • Maximaal met 56,8 kg belasten
  • LED, LCD en plasma
  • 3,5 cm ruimte tussen de muur en de TV
  • VESA standaarden: 100 x 100 mm tot 600 x 400 mm
  • Kantelbaar van 0° t/m 12°

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.