Dexter Power 2 takt portable inverter aggregaat 1000 watt

€149,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €123,14

Merk: Dexter Power
EAN: 8028815611497
Model: QL1000i
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Met de 1000 watt Dexter Power QL1000i inverter aggregaat genereer je overal waar je maar wilt je eigen stroom voor verlichting, gereedschap en meer. De benzine inverter stroomgenerator van exter Power is een portable inverter benzine aggregaat met een vermogen van 1000 Watt. De inverter techniek zorgt voor een constante spanning die ook zeer geschikt is voor gevoelige elektronica zoals telefoons en laptops. Het aggregaat van Dexter Power weegt maar 8,5 kilo en is uitgevoerd met een handvat waadoor deze inverter gemakkelijk is mee te nemen naar de camping of boot. Met het overbelast alarm zorg je ervoor dat het aggregaat niet kan worden overbelasten. Wanneer het aggregaat wel wordt overbelast gaat er een rood lampje branden waarna de inverter automatisch uitschakelt. Op deze manier wordt de inverter beschermd tegen overbelasting en kun je het aggregaat langer gebruiken. De 1000 watt inverter Dexter Power QL1000i heeft een 2-takt lucht gekoelde benzine motor met een 3,5 liter benzinetank.

 • Dexter Power QL1000i
 • Inverter techniek
 • Geschikt voor elektronica
 • Maximaal 1000 Watt
 • Nominaal 800 Watt
 • 2 takt
 • 42,7cc
 • 220 Volt 50 Herz
 • 95dB op 7 meter
 • Gewicht 8.5 Kg.
 • Met trekstart
 • Inclusief bougiesleutel

Dit artikel is ook af te halen. Neem hiervoor contact met ons op.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.