Dingqi benzine waterpomp 600 liter per minuut

€198,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €163,64

Merk: Dingqi
Model: PT-WP50
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Met de benzine waterpomp van Dingqi pomp je met gemak 600 liter water per minuut! De waterpomp werkt op benzine hierdoor is er geen elektriciteitssnoer nodig en kan je de waterpomp op elk gebied gebruiken. Het 4-takt motorblok is een 5.5 pk motor die krachtig genoeg is voor 36 m3 liter water per uur. De Dingqi benzine waterpomp wordt compleet geleverd met koppelstukken waar de slangen aan verbonden kunnen worden. Deze waterpomp is ideaal voor het verplaatsen van een grote hoeveelheid water in korte tijd.

specificaties:

  • Motor: 5.5 PK 4-takt
  • 600 liter water per minuut
  • Inclusief koppelstukken
  • Aan/uit schakelaar
  • Aansluiting: 50mm
  • Met aanzuig filter
  • Benzinetank capaciteit: 3,6 liter
  • Gewicht 25KG
  • Eerst vullen met water niet droog laten draaien!!

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.