Forttun benzine waterpomp 15m3/h MP10X

€165,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €136,36

Merk: Forttun
EAN: 9628581656680
Model: MP10X
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Met de benzine waterpomp van Forttun MP10X pomp je met gemak 250 liter water per minuut! De waterpomp werkt op benzine hierdoor is er geen elektriciteitssnoer nodig en kan je de waterpomp op elk gebied gebruiken. Het 2-takt motorblok is een 1.5 pk motor die krachtig genoeg is voor 15 m3 liter water per uur. De Forttun benzine waterpomp wordt compleet geleverd met koppelstukken waar de slangen aan verbonden kunnen worden. Deze waterpomp is ideaal voor het verplaatsen van een grote hoeveelheid water in korte tijd. Met de meegelverde maatbeker meng je met de gemak de juiste mengsmering. De Forttun MP10X waterpomp wordt ook geleverd met een filter die voorkomt dat er bladeren en takken in het systeem terecht komen waardoor je altijd een goede doorvoer hebt.

specificaties:

  • Motor: 1.5 PK 2-takt
  • 250 liter water per minuut
  • Inclusief koppelstukken
  • Aan/uit schakelaar
  • Aansluiting: 25.4 mm
  • Met aanzuig filter
  • Gewicht 11KG
  • 15m3/h
  • Eerst vullen met water niet droog laten draaien!!

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Dubbele telescoopladders

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Naast de enkele telescoopladders zijn er nu ook dubbele telescoopladder die meer stabiliteit geven. De dubbele telescoopladders kunnen ook gemakkelijk worden ingeschoven waardoor deze ook goed zijn op te bergen. De telescopische dubbele ladders zijn gemaakt van het lichte materiaal aluminium en leverbaar in 1,6 meter en 2,5 meter. Doordat de telescoopladders van aluminium zijn gemaakt en niet zwaar zijn van gewicht kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen naar elke klus.