Geldtelmachine 0288 UV/MG met een tweevoudige valsgelddetectie zwart

€149,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €123,14

Merk: Bill counter
EAN: 6011652719749
Model: 0288 UV/MG
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Veel geld tellen is gemakkelijker en veiliger met deze geldtelmachine met een tweevoudige valsgelddetectie systeem. De geldtelmachine heeft een capaciteit van 1000 biljetten per minuut waarbij 130 biljetten in één kunnen worden ingevoerd. Wanneer de biljetten worden ingevoerd begint de geldtelmachine automatische de biljetten te tellen de volgende invoer wordt hierbij opgeteld. Met de restartknop begint de geldtelmachine weer bij nul.

Met de batch funtion kan er een max worden ingesteld op het aantal biljetten wanneer deze bijvoorbeeld op 15 staat stop de geldtelmachine waneer er 15 biljetten geteld zijn. Deze functie is makkelijk wanneer er stapeltjes moeten worden gemaakt van een aantal biljetten.

De UV en MG detectie functie zorgen ervoor dat alleen echt geld wordt geteld en wanneer er valsgeld tussen zit een alarm afgaat.

Specificaties:

  • Geldtelmachine 0288 UV/MG
  • Tweevoudige valsgelddetectie
  • 1000 biljetten per minuut
  • 130 biljetten per invoer
  • Met batch functie (automatische stop per X aantal biljetten)
  • Inclusief extren tel display
  • Gewicht: 5,7 kg
  • Met handvat
  • 230 volt 80 watt

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.