GPO SIP746WALLRED Muurtelefoon jaren ’70 design met SIP/VOIP technologie

€179,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €147,93

Merk: GPO
EAN: 5060237572119
Model: SIP746WALLRED
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Retro Style, maar met de laatste technologie. Bent u op zoek naar een speciale stijlvolle SIP/VOIP telefoon voor uw hotel, lobby of particulier gebruik? Dan zijn de GPO VOIP 746 retro telefoons en 746 retro muurtelefoons een perfecte keuze. De GPO 746 muurtelefoons schitterden ooit als decor van de Amerikaanse TV-series uit de jaren ’70-’80. Deze telefoon is eenvoudig aan de muur te bevestigen. De druktoetsen zorgen ervoor dat u snel iemand kan bellen en het extra lange krulsnoer zorgt voor comfort in het in gebruik! Deze speciale GPO SIP 746WALLRED telefoon werkt uitstekend met alle VOIP/SIP telefoonsystemen. Ook is het mogelijk om een speed dial toets te programmeren. Voor hotels bieden wij ook de mogelijkheid om het middenstuk te personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo of tekst.

Specificaties:

• SIP/VOIP compatible; verkrijgbaar in ivoor, rood en zwart
• Traditionele bel ringtoon met aan/uit schakelaar; Druktoetsen bediening
• Extra lang gekruld telefoonsnoer
• Eenvoudig aan de muur te bevestigen
• RJ45 kabel wordt gebruikt om IP-verbindingsomroepen via WiFi te maken
• Web based speed dial- toets instelling
• Web Login authenticatie voor web set-up
• Stemkwaliteit
• CNG- comfortable noice generator
• Uitgang: 10/100 RJ45 WAN
• Netvoeding: 100-240 VAC; 6V/1A(optioneel)
• In overeenstemming met de richtlijnen 2002/95/EC RoHS (2005/613/EC)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.