Beveiligingscamera’s

Goede beveiliging in en rondom het huis zorgt voor een aangenaam en veilig gevoel. Ook bij bedrijfspanden is het van belang om goede beveiliging aan te brengen. Zeker op verlaten industrieterreinen is het hebben van goede sloten onmisbaar. Omdat inbrekers steeds inventiever worden is het raadzaam om naast de gebruikelijke slotbeveiliging extra preventieve maatregelen te nemen. Beveiligingscamera’s zorgen ervoor dat je jouw woning of tuin ook heel goed in de gaten kunt houden zonder dat je lijfelijk aanwezig bent. Ontzettend handig wanneer je vaak van huis bent of als je jouw bedrijfspand ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend in het zicht wilt hebben. Bij Jantje van alles vind je twee verschillende beveiligingscamera’s die jouw huis optimaal beschermen. Beveiligingscamera’s schrikken inbrekers af en zorgen er daarnaast voor dat, als er dan toch iets gebeurt, de daders makkelijker te identificeren zijn.

Enkele of meerdere camera’s

In onze webshop vind je een BD-DP604 waarmee jij uitstekend jouw huis kunt monitoren. Heb je een grote woning of bedrijfspand en wil je meerdere beveiligingscamera’s ophangen? Dan is een uitgebreider camerabeveiligingssysteem een betere optie voor jou. In onze webshop vind je een complete beveiligingssysteem met wel vier camera’s. Zo blijft geen enkel hoekje meer onbeveiligd.

Wifi ip waterproof hd camera infrarood sd-kaart live BD-DP604

Wil je met een veilig gevoel het huis verlaten en met een gerust gevoel jouw eigendommen achterlaten? Met deze draadloze wifi ip waterproof camera zullen inbrekers wel twee keer nadenken om jouw bedrijfspand, huis of tuin te betreden. Dankzij een handige app kun je altijd en op iedere plek live de beelden bekijken die de camera maakt. Omdat de camera waterproof is kan deze ook buiten worden opgehangen. Handig als jij bijvoorbeeld jouw tuin, oprit of entree van het huis wilt beveiligen. De infraroodcamera heeft een SD-opening. Hier kun je een SD-kaart indoen. Met behulp van deze kaart kun je foto’s of videobeelden opslaan, wat bij een eventuele inbraak of bedreiging heel handig kan zijn. De camera is ook voorzien van motion detection; wanneer de camera een beweging opmerkt dan kan er een melding worden doorgegeven, zodat jij snel kunt bekijken wat er aan de hand is. Omdat de camera is uitgerust met vier infrarood LED lampen geeft de beveiligingscamera ook ’s avonds en ’s nachts uitstekend beeld.

Set van vier beveiligingscamera’s waterproof wifi inclusief monitor

Met de draadloze beveiligingscamera van CCTV kun jij overal en altijd jouw pand, huis of tuin in de gaten houden. Dankzij de slimme aanwezige techniek kun jij via de mobiele telefoon worden gewaarschuwd als er een onverwachte beweging plaatsvindt. Je kunt dan op jouw smartphone of laptop de beelden bekijken. De set bestaat uit vier wifi IP camera’s, zodat er op meerdere plekken toezicht kan worden gehouden. Ook in het donker kunnen de beveiligingscamera’s haarscherp beeld weergeven. De camera’s zijn weersbestendig en kunnen dus ook buiten worden geïnstalleerd. Met de meegeleverde beugels kunnen de beveiligingscamera’s makkelijk aan de muur worden opgehangen. De beelden die de camera’s maken kunnen desgewenst worden opgeslagen door een USB-stick of harde schijf te plaatsen en ook de OSD locatie is instelbaar. De camera’s zijn niet alleen waterproof. Ook zijn er beschermende elementen aangebracht, zodat de camera’s uitstekend beschermd zijn tegen vandalisme. Dankzij de kijkhoek van 90 graden geven de beveiligingscamera’s een goed overzicht van de gefilmde ruimte.

Snel in huis zonder verzendkosten

Wil jij jouw ruimtes optimaal beveiligen? Neem niet alleen genoegen met goede sloten maar zorg bewaak jouw huis met een of meerdere goede camera’s. Een leuke bijkomstigheid: de beveiligingscamera’s worden bij je thuisbezorgd zonder dat je extra verzendkosten hoeft te betalen. Maak een keuze uit één van de beveiligingscamera’s en bestel online jouw ideale bewakingssysteem.

Beveiligingscamera's

Er zijn geen producten in deze categorie.
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.