Beveiligingscamera’s

Goede beveiliging in en rondom het huis zorgt voor een aangenaam en veilig gevoel. Ook bij bedrijfspanden is het van belang om goede beveiliging aan te brengen. Zeker op verlaten industrieterreinen is het hebben van goede sloten onmisbaar. Omdat inbrekers steeds inventiever worden is het raadzaam om naast de gebruikelijke slotbeveiliging extra preventieve maatregelen te nemen. Beveiligingscamera’s zorgen ervoor dat je jouw woning of tuin ook heel goed in de gaten kunt houden zonder dat je lijfelijk aanwezig bent. Ontzettend handig wanneer je vaak van huis bent of als je jouw bedrijfspand ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend in het zicht wilt hebben. Bij Jantje van alles vind je twee verschillende beveiligingscamera’s die jouw huis optimaal beschermen. Beveiligingscamera’s schrikken inbrekers af en zorgen er daarnaast voor dat, als er dan toch iets gebeurt, de daders makkelijker te identificeren zijn.

Enkele of meerdere camera’s

In onze webshop vind je een BD-DP604 waarmee jij uitstekend jouw huis kunt monitoren. Heb je een grote woning of bedrijfspand en wil je meerdere beveiligingscamera’s ophangen? Dan is een uitgebreider camerabeveiligingssysteem een betere optie voor jou. In onze webshop vind je een complete beveiligingssysteem met wel vier camera’s. Zo blijft geen enkel hoekje meer onbeveiligd.

Wifi ip waterproof hd camera infrarood sd-kaart live BD-DP604

Wil je met een veilig gevoel het huis verlaten en met een gerust gevoel jouw eigendommen achterlaten? Met deze draadloze wifi ip waterproof camera zullen inbrekers wel twee keer nadenken om jouw bedrijfspand, huis of tuin te betreden. Dankzij een handige app kun je altijd en op iedere plek live de beelden bekijken die de camera maakt. Omdat de camera waterproof is kan deze ook buiten worden opgehangen. Handig als jij bijvoorbeeld jouw tuin, oprit of entree van het huis wilt beveiligen. De infraroodcamera heeft een SD-opening. Hier kun je een SD-kaart indoen. Met behulp van deze kaart kun je foto’s of videobeelden opslaan, wat bij een eventuele inbraak of bedreiging heel handig kan zijn. De camera is ook voorzien van motion detection; wanneer de camera een beweging opmerkt dan kan er een melding worden doorgegeven, zodat jij snel kunt bekijken wat er aan de hand is. Omdat de camera is uitgerust met vier infrarood LED lampen geeft de beveiligingscamera ook ’s avonds en ’s nachts uitstekend beeld.

Set van vier beveiligingscamera’s waterproof wifi inclusief monitor

Met de draadloze beveiligingscamera van CCTV kun jij overal en altijd jouw pand, huis of tuin in de gaten houden. Dankzij de slimme aanwezige techniek kun jij via de mobiele telefoon worden gewaarschuwd als er een onverwachte beweging plaatsvindt. Je kunt dan op jouw smartphone of laptop de beelden bekijken. De set bestaat uit vier wifi IP camera’s, zodat er op meerdere plekken toezicht kan worden gehouden. Ook in het donker kunnen de beveiligingscamera’s haarscherp beeld weergeven. De camera’s zijn weersbestendig en kunnen dus ook buiten worden geïnstalleerd. Met de meegeleverde beugels kunnen de beveiligingscamera’s makkelijk aan de muur worden opgehangen. De beelden die de camera’s maken kunnen desgewenst worden opgeslagen door een USB-stick of harde schijf te plaatsen en ook de OSD locatie is instelbaar. De camera’s zijn niet alleen waterproof. Ook zijn er beschermende elementen aangebracht, zodat de camera’s uitstekend beschermd zijn tegen vandalisme. Dankzij de kijkhoek van 90 graden geven de beveiligingscamera’s een goed overzicht van de gefilmde ruimte.

Snel in huis zonder verzendkosten

Wil jij jouw ruimtes optimaal beveiligen? Neem niet alleen genoegen met goede sloten maar zorg bewaak jouw huis met een of meerdere goede camera’s. Een leuke bijkomstigheid: de beveiligingscamera’s worden bij je thuisbezorgd zonder dat je extra verzendkosten hoeft te betalen. Maak een keuze uit één van de beveiligingscamera’s en bestel online jouw ideale bewakingssysteem.

Beveiligingscamera's

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Beveiligingscamera set waterproof wifi inclusief monitor Gratis verzenden

Beveiligingscamera set waterproof wifi inclusief monitor

€249,00
Excl. BTW: €205,79
Beveilig uw huis, tuin of bedrijfspand met deze N7904-10 draadloze beveiligingscamera set in HD kwal...
Wifi ip waterproof hd camera infrarood sd-kaart live BD-DP604 Gratis verzenden

Wifi ip waterproof hd camera infrarood sd-kaart live BD-DP604

€49,95
Excl. BTW: €41,28
Met de HD camera BD-DP604 bekijk je live beelden overal waar je maar wilt met de app op je smartphon...

Bekijk hier de laatste Blogs
Hoverboard kopen Kattenmanden Voordelige koffersets

Ga jij binnenkort met vakantie en wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan ontspannen en relaxen? Zorg er dan voor dat jij een koffer meeneemt die voldoet aan de handbagage-regels. Met een compacte koffer kun je veel bagage meenemen, maar hoef je niet te wachten bij de bagageband, zodat je meer tijd vakantietijd overhoudt. Welke maat en gewicht koffer mag je meenemen als handbagage? In onderstaande tekst lees jij daar meer over.

 

Sterke ABS kofferset kopen

Als je op vakantie gaat, dan is het effectief inpakken van de spullen altijd weer een hele klus. Ook het vervoeren van jouw koffer kan lastig zijn, zeker wanneer jij jouw bagage moet tillen. Een lichte, makkelijk te verplaatsen koffer biedt dan uitkomst. ABS koffersets staan er onder andere om bekend dat ze heel licht zijn. Hierdoor kun jij lekker veel spullen in de koffer stoppen en kleine ABS koffers meenemen als handbagage, want de koffer zelf neemt immers weinig gewicht in. Lees hieronder meer over ABS koffersets.

 

Ga je op reis, en wil je bagage meenemen? Het maakt niet uit of je vliegt of met de auto gaat, een kofferset is altijd handig. Koffersets bestaan uit een aantal stuks bagage die in vormgeving, afwerking en functionaliteit bij elkaar horen. Het voordeel van een kofferset aanschaffen is dat dat meestal veel goedkoper is dan losse koffers kopen. Bovendien zijn ze vaak handig op elkaar afgestemd. En het ziet er natuurlijk fraai uit als al je bagage hetzelfde er uitziet. Met een mooie kofferset reis je in stijl.