Elektrode lasapparaten kopen

Ben jij een professional of hobbyist die graag ijzeren materialen wil lassen zonder al te veel gedoe? Dan is een elektrode lasapparaat echt iets voor jou. Op deze website ben je helemaal aan het juiste adres. Met een keuze uit twee verschillende lasapparaten vind je vast en zeker het lasapparaat waar jij naar op zoek bent. De elektrode apparaten worden helemaal compleet geleverd, zodat je direct aan de slag kunt gaan. In onderstaande tekst vind je informatie over onze uitstekende elektrode lasapparaten en eveneens uitleg over elektrode lasapparaten in het algemeen.

Dingqi en RoyalKraft

Via onze website kun je twee uitstekende en kwalitatief goede elektrode lasapparaten kopen, namelijk de draagbare Dingqi win-160 en het draagbare elektrode lasapparaat RoyalKraft IGBT-250. Beide apparaten zijn licht en daardoor zeer makkelijk te verplaatsen en ideaal voor mobiel gebruik. Een leuke bijkomstigheid is dat wij ze gratis bij je thuisbezorgen. Ook worden de lasapparaten geleverd inclusief beveiligingsmaterialen, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. Onderstaand meer specifieke informatie over beide apparaten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Dingqi win-160

Dit lichtgewicht elektrode lasapparaat van 3,5 kilogram is voorzien van handvat, waardoor je het eenvoudig kunt verplaatsen en dankzij het lichte gewicht is de Dingqi ook heel geschikt voor mobiel gebruik. Het apparaat heeft een outputbereik van 10 tot 160 Ampère en is zeer krachtig. Het vermogen is af te stellen middels een eenvoudige draaiknop en op het digitale display kun je de output aflezen. Wij leveren de Dingqi win-160 gratis bij jou thuis af en ook benodigde materialen zoals een beveiligingsmasker, aardklem met kabels en een lasserborstel krijg je erbij.

RoyalKraft IGBT-250

Wil je één van de krachtigste mobiele elektrode lasapparaten kopen? Met een output bereik van 20 tot 250 Ampère is de RoyalKraft IGBT-250 zeker krachtig te noemen. Het apparaat is 5 kilo licht en beschikt over een controlelamp die gaat branden wanneer het lasapparaat te warm wordt. Hierdoor weet je dat het lasapparaat moet afkoelen. Op het display kun je gemakkelijk de outputsterkte in de gaten houden. Uiteraard wordt ook dit apparaat gratis geleverd en krijg je er extra benodigdheden bij, zoals een aardklem met kabels, een lasserborstel en zelfs een lasmasker met IP-21 beveiligingsglas.

De werking van een elektrode lasapparaat

Met een elektrode lasapparaat kun je verschillende materialen, zoals RVS, gietijzer en staal, gemakkelijk aan elkaar bevestigen. ‘Elektrode’ betekent stroomgeleider. Deze stroomgeleider zit bij een elektrode lasapparaat aan het einde van de las-klem. Als je met de elektrode langs jouw werkstuk strijkt, dan creëer je daarmee, onder hoge temperatuur, een elektrische boog. Deze boog zorgt ervoor dat de las gelegd wordt. Omdat je met hoge temperaturen werkt is goede bescherming noodzakelijk.

Waarom zou je elektrode lasapparaten kopen?

Elektrode lasapparaten kopen is aan te raden wanneer je vaak verschillende ijzeren elementen aan elkaar moet bevestigen. Door te lassen zorg je ervoor dat jouw werkstuk stevig in elkaar komt te zitten en heb je geen kans op open naden. Omdat in open naden bacteriën kunnen ontstaan is een lasverbinding daarom erg hygiënisch. Ook kunnen bevestigingen die zijn ontstaan door elektrode lasapparaten goed tegen temperatuurswisselingen. Met een elektrode lasapparaat kun je daarnaast goed bij plekken komen die normaal lastig te lassen zijn, wat een groot pluspunt is. Een ander voordeel is dat elektrode lasapparaten over het algemeen erg voordelig zijn in aanschaf en gebruik. Omdat een elektrode lasapparaat vaak klein van afmeting is en licht van gewicht, zijn elektrode lasapparaten heel geschikt voor mobiel gebruik. Dat is erg handig voor zowel de hobbylasser als de professional; je neemt jouw elektrode lasapparaat eenvoudig overal mee naartoe.

Voor hobbyisten en professionals

Mede door het lichte gewicht en de daarmee gecreëerde mobiliteit zie je dat veel hobbyisten elektrode lasapparaten kopen. Hobbyisten kunnen op deze manier makkelijk buiten het laswerk voltooien of ze kunnen indien gewenst het elektrode lasapparaat meenemen naar de garage of werkplek. Daarnaast gebruiken veel professionals deze apparaten ook. Elektrode lasapparaten zijn uiteraard geliefd onder vakmannen die werken in de bouw of auto-industrie, maar ook kunstenaars maken vaak gebruik van elektrode lasapparaten. Dankzij deze apparaten kunnen ze makkelijk hun werkstuk in elkaar lassen zonder last te hebben van visueel storend bevestigingsmateriaal.

Veiligheid bij lassen

Als je gaat lassen dan is het wel noodzakelijk dat je goed denkt aan jouw eigen veiligheid. Je werkt immers met hoge temperaturen en een ongelukje is snel gebeurd. Als je bij ons jouw lasapparaat koopt, dan wordt het geleverd met belangrijke veiligheidsattributen. Zet dus altijd het meegeleverde lasmasker met beveiligingsglas op voordat je start met lassen. Het beschermen van de ogen door middel van een bril is eveneens noodzakelijk. Ook lange werkhandschoenen en katoenen werkkleding zijn onmisbaar wanneer je gaat lassen. Bestel snel online zonder verzendkosten Ben je enthousiast geworden en wil je ook een elektrode lasapparaat kopen? Kijk dan verder bij de twee kwalitatief goede elektrode lasapparaten die op onze website staan en bestel online snel één van deze modellen!

Elektrode lasapparaten

Er zijn geen producten in deze categorie.

Bekijk hier de laatste Blogs
Handbagage koffersets ABS koffersets Dubbele telescoopladders

Ga jij binnenkort met vakantie en wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan ontspannen en relaxen? Zorg er dan voor dat jij een koffer meeneemt die voldoet aan de handbagage-regels. Met een compacte koffer kun je veel bagage meenemen, maar hoef je niet te wachten bij de bagageband, zodat je meer tijd vakantietijd overhoudt. Welke maat en gewicht koffer mag je meenemen als handbagage? In onderstaande tekst lees jij daar meer over.

 

Sterke ABS kofferset kopen

Als je op vakantie gaat, dan is het effectief inpakken van de spullen altijd weer een hele klus. Ook het vervoeren van jouw koffer kan lastig zijn, zeker wanneer jij jouw bagage moet tillen. Een lichte, makkelijk te verplaatsen koffer biedt dan uitkomst. ABS koffersets staan er onder andere om bekend dat ze heel licht zijn. Hierdoor kun jij lekker veel spullen in de koffer stoppen en kleine ABS koffers meenemen als handbagage, want de koffer zelf neemt immers weinig gewicht in. Lees hieronder meer over ABS koffersets.

 

Naast de enkele telescoopladders zijn er nu ook dubbele telescoopladder die meer stabiliteit geven. De dubbele telescoopladders kunnen ook gemakkelijk worden ingeschoven waardoor deze ook goed zijn op te bergen. De telescopische dubbele ladders zijn gemaakt van het lichte materiaal aluminium en leverbaar in 1,6 meter en 2,5 meter. Doordat de telescoopladders van aluminium zijn gemaakt en niet zwaar zijn van gewicht kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen naar elke klus.