Benzine waterpompen

Een waterpomp kan goed worden ingezet bij wateroverlast om water weg te pompen uit bijvoorbeeld je kleder. Het probleem van wateroverlast doet zich steeds vaker voor door de klimaat verandering die we in Nederland meemaken. Het gebeurt steeds vaker dat we worden verrast door hevige regenval die voor deze overlast zorgen.

De aanvoer van water kan ook belangrijk zijn op hete zomerdagen voor het bewateren van tuinen, gazons, fruitgaarden, visvijvers en paardenbakken. Een waterpomp heeft dus een ontelbaar doeleinden waarvoor deze kan worden gebruikt.

Er zijn diverse waterpompen op de markt met verschillende eigenschappen zoals het maximale pompvermogen of aandrijving. Zo zijn er waterpompen die werken met een benzinemotor waarbij het voordeel is dat er geen stroom nodig is om de waterpomp te laten pompen. Een benzine waterpomp kan dus overal waar je maar wilt inzetten om water snel weg te pompen. Met een waterpomp die werkt op elektra zit je altijd gebonden aan een stopcontact.

Forttun benzine waterpomp MP10X

De Forttun MP10X waterpomp heeft een 2-takt motorblok die tot wel een 1,5 pk levert. Dit 1,5 pk motorblok pompt met gemak 250 liter water per minuut  dat gelijk staat aan 15 m3 liter per uur. De Forttun benzine waterpomp is een zelf aanzuigende waterpomp die direct begint te pompen wanneer de motor gestart wordt.

Het is mogelijk om de aanzuigende slang direct in een sloot te leggen om water te verplaatsen. De meegeleverde aanzuigfilter zorgt er namelijk voor dat vuil, takken en bladeren niet worden opgezogen. Dit zorgt ervoor dat je relatief schoonwater uit een sloot kan pompen om bijvoorbeeld je moestuin te besproeien. Door het aanzuigfilter komt er dus geen ongewenst vuil in het systeem waardoor de levensduur van de waterpomp langer zal zijn.

De waterpomp wordt geleverd inclusief koppelstukken om de slangen op de waterpomp te bevestigen. De diameter van de aansluitingen zijn 25,4 millimeter waarbij de slangen gemakkelijk te monteren zijn. Tevens wordt er een maatbeker meegeleverd om gemakkelijk de juiste mengsmering af te meten en te mengen met de benzine. Er moet bij de Forttun MP10X waterpomp mengsmering worden gebruikt omdat deze in het bezit is van een 2-takt motorblok. Het motorblok kan worden uitgeschakeld door middel van de aan/uit schakelaar die ervoor zorgt dat de stroom cirkel onderbroken wordt.

Waterpompen

Er zijn geen producten in deze categorie.
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.