Stoffen koffers | 3 voordelen van zachte koffers

Geschreven door: Redactie Gepubliceerd in: Koffersets Datum: 2018-07-25 Bekeken: 162 Reacties: 0
Stoffen koffers | 3 voordelen van zachte koffers

Stoffen koffers | 3 voordelen van zachte koffers

Stoffen koffers of harde koffers, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Welke koffer je kiest wordt vaak bepaald door je manier van reizen en wat je in de koffer wilt vervoeren. Wij kiezen voor stoffen koffers! Wil je weten waarom? Hieronder lees je alle voordelen van stoffen koffers.

Stoffen koffers: wat neem je mee?

Zachte koffers zijn ideaal om kleding in te vervoeren. Breekbare spullen zijn kwetsbaar in koffers van stof, maar wanneer je deze in kleding wikkelt, gaat het prima. Er bestaan veel misverstanden over zachte koffers. Zo zouden ze niet lang meegaan en kwetsbaar zijn tijdens het vervoer per vliegtuig. Niets is echter minder waar! Hieronder lees je 3 redenen om een stoffen koffer te verkiezen boven een harde koffer.

1: In stoffen koffers kun je meer vervoeren

Stoffen koffers zijn in tegenstelling tot harde koffers zeer flexibel. Doordat de stof in de meeste gevallen rekbaar is, kun je meer vervoeren in een stoffen koffer. Bovendien bieden deze koffers vaak de mogelijkheid om het volume te vergroten door middel van een rits. Op die manier creëer je soms twee keer zoveel opbergruimte als in het oorspronkelijke formaat. Zo kun je nog meer kleding en schoenen meenemen op vakantie!

2: Stoffen koffers zijn licht

Stoffen koffers zijn over het algemeen lichter dan harde koffers. Dit is niet alleen handig tijdens het dragen van de koffers, zeker wanneer je per vliegtuig reist is het een bijkomend voordeel. Het is namelijk fijn als het gewicht dat je maximaal mee mag nemen voornamelijk uit goederen bestaat en niet uit het materiaal van de koffer! Dit maakt een zachte koffer juist ideaal voor vliegreizen.

3: Stoffen koffers zijn goedkoper

Voor stoffen koffers betaal je in de meeste gevallen een lagere prijs dan voor harde koffers. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat goedkoop in dit geval duurkoop is. Zachte koffers worden tegenwoordig van zeer stevig materiaal gemaakt waardoor ze net zo lang meegaan als harde koffers. Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Voor de kwaliteit hoef je het in ieder geval niet te laten.

Resumé: waar moet je op letten bij zachte koffers?

Een zachte koffer is ideaal om mee te nemen op vakantie. De ene koffer is echter de andere niet: waar moet je op letten? Een zachte koffer moet voldoende ruimte bieden om jouw kleding te vervoeren. Helemaal ideaal is een koffer die groter of kleiner gemaakt kan worden. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de stof. De stof is immers bepalend voor de duurzaamheid van de koffer! Een stoffen koffer is altijd lichter dan een harde koffer, maar hoe lichter hoe beter!

Stoffen koffers kopen

Ben jij ook overtuigd door de voordelen van een koffer van stof? Neem dan eens een kijkje bij Jantje van alles. Deze webshop biedt een voordelige 4-delige stoffen kofferset aan in verschillende modieuze kleuren, voorzien van een cijferslot. De koffers zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Vandaag besteld is in de meeste gevallen morgen zonder verzendkosten in huis. Kun je direct gaan pakken voor je vakantie!

Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.