Lego City 60139 Mobiele Commandocentrale

€42,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €35,50

Merk: Lego
EAN: 5702015865265
Model: Lego 60139
Beschikbaarheid: 1 - 2 Werkdagen


  • Stop de vrachtwagen en laat de politiehond los
  • De boef die in de mobiele gevangenis zit, probeert te ontsnappen met hulp van zijn makker
  • Maak de kettingmet haak vast aan de tralies van de celdeur en geef vol gas met de quad om de deur open te breken
  • Laat de hellingbaan van de mobiele commandocentrale omlaag komen, rol de politiemotor eraf en zet de achtervolging in
  • Inclusief vier minifiguren: twee politieagenten en twee boeven, plus een politiehond-figuurtje
  • De set bestaat uit een mobiele commandocentrale, een politiemotor en de quad van de boeven
  • De mobiele commandocentrale heeft een afneembare cabine, cel met uitbreek-functie en ruimte voor twee minifiguren, commandoruimte met beeldschermen, schotelantenne op het dak, bureau, stoel en bergruimte voor de motor en gereedschap achter in de aanhanger
  • 374-delig
  • Vanaf 6-12 jaar

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.