Lego Friends 41346 Vriendschapsdoos

€59,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €49,55

Merk: Lego
EAN: 5702016111989
Model: Lego 41346
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Beleef uren plezier met het bouwen van levensgrote LEGO Friends accessoires! Doe alsof je in Heartlake City woont en beleef er allerlei avonturen. Elk model in deze fantastische LEGO Friends 41346 Vriendschapsdoos staat voor ̩̩n van de meiden uit Heartlake City. Zing in de microfoon zoals Andrea, maak een robotvriend zoals Olivia, ga met walkietalkies op avontuur zoals Mia, win een sporttrofee zoals Stephanie of ga aan de slag met de camera tijdens een fotoshoot zoals Emma zou doen! Er zijn genoeg stenen om de 5 modellen tegelijk te kunnen bouwen.

  • 5 bouwbare, levensgrote LEGO® Friends accessoires: microfoon, camera, trofee, walkietalkies en een robot
  • De microfoon is ca. 14 cm hoog, 5 cm breed en 5 cm diep
  • De walkietalkies zijn elk ca. 15 cm hoog en 4 cm breed
  • De camera is ca. 8 cm hoog, 10 cm breed en 7 cm diep
  • De trofee is ca. 12 cm hoog, 7 cm breed en 4 cm diep
  • De robot is ca. 16 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep
  • 563-delig
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.