Opbergrek organizer met 15 opbergbakjes in verschillende maten

€19,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €16,49

Merk: Jantje van alles
EAN: 6011650334357
Model: dk-905
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Dit opbergrek heeft 15 opbergbakjes in twee verschillende maten om al je onderdelen netjes op te bergen, op deze manier blijft je werkplek netjes en overzichtelijk. Het gehele opbergrek heeft de volgende afmetingen 33 x 38 centimeter waarbij de bakjes zelf kunnen worden ingedeeld. De kleinste opbergbakjes hebben de volgende maten 9,5 x 9,5 x 5 en de grotere bakjes 15,5 x 10 x 8 centimeter.

Specificaties:

  • 9 kleine opbergbakjes
  • 6 grote opbergbakjes
  • Gehele opbergrek 33 x 38 centimeter
  • Kleine opbergbakjes 9,5 x 9,5 x 5 centimeter
  • Grote opbergbakjes 15,5 x 10 x 8 centimeter
  • Materiaal plastic

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.