Digitale Markt Weegschaal met rekenfunctie tot 30 KG

€59,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €48,76

Merk: Jantje van alles
EAN: 6011646047025
Model: Computer weegschaal
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Deze mooie weegschaal is ideaal voor de markt, omdat deze weegschaal weegt en direct de prijs laat zien. De digitale weegschaal kan minimaal 10 GRAM en maximaal 30 KILOGRAM wegen en doet dit zeer nauwkeurig door het gebruik van de vele sensoren onder het weegplateau. De weegschaal is uitgevoerd met een oplaadbare batterij. Zo kan er bij het ontbreken van een 230 volt aansluiting toch worden gewogen en afgerekend.

Specificaties:

  • Maximale weegvermogen: 30 Kg
  • Minimale weegvermogen: 10 Gram
  • Power: 230V of via een oplaadbare batterij
  • Opslag tot 8 unit prijzen
  • Automatische uitschakeling om stroom te besparen
  • Gewichts display: 5 cijfers
  • Unit prijs display: 5 cijfers
  • Totaale prijs display: 6 cijfers
  • Roestvrijstale weegschaal
  • Geheugen functie

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.