Digitale Markt Weegschaal met rekenfunctie tot 30 KG

€59,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €48,76

Merk: Jantje van alles
EAN: 6011646047025
Model: Computer weegschaal
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Deze mooie weegschaal is ideaal voor de markt, omdat deze weegschaal weegt en direct de prijs laat zien. De digitale weegschaal kan minimaal 10 GRAM en maximaal 30 KILOGRAM wegen en doet dit zeer nauwkeurig door het gebruik van de vele sensoren onder het weegplateau. De weegschaal is uitgevoerd met een oplaadbare batterij. Zo kan er bij het ontbreken van een 230 volt aansluiting toch worden gewogen en afgerekend.

Specificaties:

  • Maximale weegvermogen: 30 Kg
  • Minimale weegvermogen: 10 Gram
  • Power: 230V of via een oplaadbare batterij
  • Opslag tot 8 unit prijzen
  • Automatische uitschakeling om stroom te besparen
  • Gewichts display: 5 cijfers
  • Unit prijs display: 5 cijfers
  • Totaale prijs display: 6 cijfers
  • Roestvrijstale weegschaal
  • Geheugen functie

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.