System SY004 alleszuiger 1200 watt 30 liter inhoud met 230 volt aansluiting

€69,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €57,81

Merk: System
EAN: 8055112553816
Model: SY004
Beschikbaarheid: 1 werkdag


De System SY004 alles stofzuiger kan zowel droog als nat zuigen met een vermogen van 1200 watt. Door de grote inhoud capaciteit van 30 liter kun je met de System SY004 lang en al het grove vuil opzuigen. De stofzuiger is in het bezit van een multi filtratiesysteem dan zorgt voor een schonen lucht die de stofzuiger uitblaast. Met dit systeem worden ook kleine stofdeeltjes opgenomen in het filter en blijven deze niet in de lucht hangen. Met de SY004 stofzuiger worden er twee verschillende filters meegeleverd waarbij er één is voor droogzuigen en de ander voor het opzuigen van vloeistoffen. De SY004 alleszuiger is dus multifunctioneel en voor elke klus inzetbaar.

Voor optimaal gebruik van de System alleszuiger worden er diverse accessoires meegeleverd die zorgen voor een gemakkelijker gebruik. Met de speciale parkeerpositie kan de SY004 alles stofzuiger gemakkelijk worden opgeborgen in de kast of schuur. Door de speciale parkeerpositie kun je de stang en de accessoires op de stofzuiger plaatsen waardoor je geen lossen onderdelen hebt. De wendbaarheid van de System SY004 stofzuiger is zeer groot door de grote achterwielen en de kleine zwenkwielen aan de voorzijden. Dit maakt deze alleszuiger optimaal voor elke klus.

De System SY004 is ook in het bezit van een 230 volt stopcontact aan de voorzijde die gebruikt kan worden voor een ander apparaat die je ook nodig hebt tijdens het schoonmaken.

Specificaties:

 • Model: SY004
 • Inhoud capaciteit: 30 liter
 • Vermogen: 1200 watt
 • Zowel droog als nat zuigen
 • Multi filtratiesysteem
 • Twee verschillende filters
 • Inclusief zuigstang, mondstuk, kierenzuigmond en handgreep
 • Met vier zwenkwielen
 • Speciale parkeerpositie
 • Uitgevoerd met aan//uit knop
 • Zuigkracht instelbaar

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.