Teesa TSA0806 Teesa Bagageweger – Digitale Bagage weegschaal

€12,95
Excl. BTW: €10,70

Merk: Teesa
EAN: 5901890052726
Model: TSA0806
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Bent u ook altijd bang bij het inchecken op het vliegveld dat u net te veel bagage in uw koffer heeft? Met de Teesa0806 digitale bagageweger kunt u vooraf precies weten hoeveel u koffer weegt. Het apparaat heeft een comfortabele, ergonomische handgreep en een afleesbaar LCD display, waardoor u het resultaat eenvoudig kunt aflezen. Andere voordelen van de TSA 0806 kofferweegschaal is dat u zelf de meeteenheid kunt instellen, het beschikt over een batterij en overgewicht indicator welke automatisch uitschakelt na gebruik. Indien gewenst kunt u ook andere voorwerpen wegen. Met de tarrafunctie kunt u het gewicht opnieuw instellen, waardoor u het nettogewicht van de goederen kunt controleren.

Specificaties:

• Bagageweger met goed leesbaar LCD Display en ergonomische handgreep
• Tarrafunctie
• Stilstand meting
• Automatische uitschakeling na 60 seconden
• Indicator voor bijna lege batterij en overbelasting
• Maximale belasting 40 kg
• Maximale afwijking is 10 gram
• Lengte band 14,3 cm
• Eenheden: G, LB, OZ, en KG
• Voeding 2x AAA / LR03 batterijen (niet bijgeleverd)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.