Teesa TSA2035 S500 stoomstrijkijzer smooth steam wit

€159,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €131,41

Merk: Teesa
EAN: 5901890000000
Model: TSA2035
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Ontdek een nieuwe manier van strijken met de zeer krachtige TSA2030 Smooth Steam S500 stoommachine van Teesa. Door de 2 compressiefuncties (droog of met stoom) en het makkelijk reguleren van de temperatuur (70-225?C) verdwijnen al uw kreukels met gemak. De stoommachine heeft een capaciteit van 2400 W en kan daarmee stoom genereren met een druk van 6,5bar, waardoor u zelfs de meest hardnekkige plooien uit elke stof kunt verwijderen. Omdat het strijkijzer heel licht is en verticaal kan strijken, kunt u bovendien alle fijnste imperfecties ook uit hangende kleding of gordijnen weg toveren. De keramische strijkzool zorgt voor een perfecte stoomverdeling en glijdt uitstekend. Door de grote watertank van 1,7 L, zult u tussentijds niet of nauwelijks water hoeven bij te vullen. Hoewel dit bij dit apparaat ook geen straf is, omdat de tank makkelijk uitneembaar is en door een anti-calcium filter u gewoon water rechtstreeks uit de kraan kunt gebruiken. Tenslotte heeft u met de TSA 2030 Smooth steam S500 alle controle over uw strijkwerk. Met het configuratiescherm stelt u makkelijk uw gewenste stoomniveau in en wordt u op de hoogte gehouden van wanneer u bv water moet vullen.

Specificaties:

• Inhoud waterreservoir: 1,7 L
• Verticaal strijken en droge compressie
• Schakelt na 10 min automatisch uit en beveiliging voor oververhitting
• Handvat met antisliplaag en uitneembare watertank
• Indicator temperatuur, waterstand, ontkalking
• Stoomdruk 6,5 bar en temperatuur regeling 70-225?C
• Stoomregeling: 100 g / min; 70 g / min .; 40 g / min.
• Klaar voor gebruik: ongeveer 150 sec.
• Lengte van het netsnoer: 1,8 m en slanglengte: 1,5 m
• Vermogen: 2000-2400 W
• Stroomvoorziening: 220-240 V, 50/60 Hz
• Inclusief: strijkijzer met generator stoom, anti-calcium filter

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.