Teesa TSA8015P Sonic Black 2 sonische tandenborstel

€39,95
Excl. BTW: €33,02

Merk: Teesa
EAN: 5901890053211
Model: TSA8015P
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Maak uw glimlach nog mooier met de TSA8015P SONIC BLACK 2 van Teesa.
Voor een nog betere bescherming van uw tanden en tandvlees is de tandenborstel uitgerust met vijf verschillende standen; waaronder reinigen, bleken, polijsten, masseren en zachte reiniging van gevoelige tanden. Alles om uw glimlach nog mooier te maken. De Teesa TSA8015P SONIC Black tandenborstel maakt 31.000 pulserende bewegingen, dit zijn veel meer bewegingen in vergelijking met een roterende elektrische tandenborstel. Dit betekent dat het tandplak veel grondiger verwijderd wordt en de ruimtes tussen de tanden nog beter gereinigd. Afhankelijk van de gebruikte modus, wordt de borstel na één of twee minuten uitgeschakeld en bovendien geeft hij elke 30 seconden aan dat de poetskant moet worden veranderd. Verder beschikt de TSA8015 P over een duurzame batterij, die na opladen 40 dagen werkt. De indicator geeft precies aan wanneer uw tandenborstel weer opgeladen moet worden. De Sonic Black 2 tandenborstel wordt geleverd met handige zwarte reisetui en 2 medium opzetborstels.

Specificaties:

• Sonische tandenborstel met 5 verschillende standen: clean/soft/strong/white/ polish
• 3 intensiteitsstanden
• Automatisch uitschakelen na 2 min, 30 sec. timer; In polijststand na 1 min.
• Na opladen ca. 30 dagen (of 120 minuten) te gebruiken
• Beschermingsklasse: IPX7
• Bewegingen per minuut: clean (32.000), soft (31.000), strong (36.000), white (31.000-36.000) en polijsten (46.000)
• Geluidsniveau < 40dB
• Na opladen circa 40 dagen / of 160 minuten) te gebruiken
• Batterij indicator
• Batterij: 800mAh
• Meegeleverd: reisetui, 2 medium opzetborstels en oplader

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.