Teesa TSA8028-2 Thermoventilator voor verwarming en verkoeling

€16,95
Excl. BTW: €14,01

Merk: Teesa
EAN: 5901890057493
Model: TSA8028-2
Beschikbaarheid: 1 werkdag


De Teesa TSA8028-2 verwarmingsunit met drie standen en de mogelijkheid om het verwarmingsvermogen van 1000 of 2000 Watt te kiezen is een handig apparaat dat zal worden gebruikt om ruimtes te verwarmen. De heater verdeelt niet alleen de warme lucht gelijkmatig, maar koelt dankzij de koude luchttoevoer ook de ruimte op warme dagen. Dit betrouwbare en functionele apparaat zal het comfort van het verblijf in de kamer aanzienlijk vergroten. Met een instelbare thermostaat en automatische temperatuurregeling kunt u het verwarmingsvermogen aanpassen aan de omstandigheden in de ruimte. De veiligheidsschakelaar zorgt er voor dat de heater uitschakelt wanneer het apparaat kantelt. Een bijkomend voordeel van het apparaat is de stille werking. U kunt tijdens gebruik van de TSA 8028-2 heater ongestoord TV kijken, naar muziek luisteren of bellen, terwijl de Teesa heater ondertussen de kamer verarmt.

Specificaties

• Verwarmingsunit met een maximaal vermogen van 2000W
• 3 standen; hete lucht, warme lucht en koude lucht
• Handgreep
• Verstelbare kamerthermostaat
• Automatische temperatuurregeling
• Spiraalvormig verwarmingselement
• Bescherming tegen oververhitting en bij omvallen
• Stroom indicator
• 2 verwarmingsvermogen instellingen: 1000W en 2000 Watt
• Geluidsniveau: <50dB
• Snoerlengte: 120 cm.
• Voeding: 220-240 V; 50/60 Hz

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.