Teesa TSA8060 Ultrasone luchtbevochtiger

€29,95
Excl. BTW: €24,75

Merk: Teesa
EAN: 5901890062053
Model: TSA8060
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Zorg voor uw gezondheid en kies de TSA8060 Pure Life H30 van Teesa. Deze kleine ultrasone luchtbevochtiger zal de luchtkwaliteit in uw huis aanzienlijk verbeteren. De werking van dit apparaat is gebaseerd op het gebruik van ultrasone golven. Dit zorgt voor een stille werking en laag energieverbruik.
Hoe werkt het?

Benieuwd hoe een elektrische luchtbevochtiger werkt? Ultrasone luchtbevochtigers gebruiken ultrasoon geluid om water in kleine deeltjes af te breken, waardoor een watermist ontstaat. In het PURE LIFE H30 model is de productie van watermist ongeveer 120 ml/u.

Stoomregeling

Wanneer u kiest voor de Teesa PURE LIFE H30 ultrasone luchtbevochtiger, kunt u zelf de intensiteit van de bevochtiging bepalen met 3 standen. Afhankelijk van uw behoefte.
Stille werking
Wilt u een stille luchtbevochtiger, zodat u en uw huisgenoten rustig kunnen slapen? De TSA8060 heeft een geluidsniveau van 30db. Dus zelfs de lichtere slapers zouden hierdoor niet gestoord moeten worden.
Achtergrondverlichting
Niet alleen zorgt de PURE LIFE H30 voor een beter welzijn, maar qua design is het ook een aanwinst voor in huis. De luchtbevochtiger is uitgerust met een achtergrondverlichtingsdiode, die extra sfeerverlichting geeft in het donker.
Specificaties:
Ultrasone luchtbevochtiger met stille werking geluidsniveau: >30db
Stoomregeling op 3 standen
Blauwe sfeerverlichting
Inhoud waterreservoir: 1,5 liter
Rendement: 120 ml/u ± 20 ml/u
Vermogen: 12 Watt
Voeding: ingang AC100˜240V; 50/60 Hz
Voeding: uitgang 24DC, 0,5A
Meegeleverd: Reinigingsborstel en voedingsadapter

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.