Teesa TSA8061 Ultrasone luchtbevochtiger

€39,95
Excl. BTW: €33,02

Merk: Teesa
EAN: 5901890062077
Model: TSA8061
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Heeft u vaak last van hoofdpijn of tranende ogen door droge lucht? Met de TSA8061 Pure Life H90 luchtbevochtiger van Teesa zijn die problemen verleden tijd. Deze kleine ultrasone luchtbevochtiger zal de luchtkwaliteit in uw huis aanzienlijk verbeteren. De werking van dit apparaat is gebaseerd op het gebruik van ultrasone golven. Dit zorgt voor een stille werking en laag energieverbruik.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe een elektrische luchtbevochtiger werkt? Ultrasone luchtbevochtigers gebruiken ultrasoon geluid om water in kleine deeltjes af te breken, waardoor een watermist ontstaat. In het PURE LIFE H90 model is de productie van watermist ongeveer 250 ml/u.

Stoomregeling
Wanneer u kiest voor de Teesa PURE LIFE H90 ultrasone luchtbevochtiger, kunt u zelf de intensiteit van de bevochtiging bepalen met 3 standen. Afhankelijk van uw behoefte. Bovendien zorgt het waterreservoir van 250ml voor dat het apparaat uren werkt, zelfs bij het hoogste rendement.
Stille werking
Wilt u een stille luchtbevochtiger, zodat u en uw huisgenoten rustig kunnen slapen? De TSA8061 is zeer stil. Verder beschikt deze ook over een timer, zodat u de luchtbevochtiger ook ’s avonds aan kunt zetten, zonder dat u uw bed uit hoeft om deze uit te zetten.
Achtergrondverlichting
Niet alleen zorgt de PURE LIFE H90 voor een beter welzijn, maar qua design is het ook een aanwinst voor in huis. De luchtbevochtiger is uitgerust met een achtergrondverlichtingsdiode, die extra sfeerverlichting geeft in het donker. Bij de TSA8061 kunt u zelf naar wens een eigen kleur kiezen voor de verlichting.
Specificaties:
• Ultrasone luchtbevochtiger met stille werking geluidsniveau: >30db
• Stoomregeling op 3 standen
• Sfeerverlichting in 7 kleuren
• Timer
• Automatische uitschakeling bij een lege watertank
• Kabellengte: 1m. 50
• Inhoud waterreservoir: 2,5 liter
• Rendement: 250 ml/u
• Voeding: 220˜240V; 50/60 Hz
• Meegeleverd: Reinigingsborstel

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.