Teesa TSA8071 Medische vingertop pulsoxymeter met Bluetooth

€24,95
Excl. BTW: €20,62

Merk: Teesa
EAN: 5901890063685
Model: TSA8071
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Zorg voor goed voor uzelf en uw gezondheid! De TSA8071 Pulsoxymeter PX70 van Teesa meet uw zuurstofverzadiging, polsslag en perfusie-index. Door het kleine formaat is de PX 70 makkelijk om overal mee naar toe te nemen en ook het uitvoeren van een meting is heel eenvoudig. Laat uw vinger rusten op de sensor in het apparaat en leg uw hand op een plat oppervlak. Druk op de knop en de meting kan beginnen! Dat is alles.
Nauwkeurige metingen

Wilt u een nauwkeurige meting? De vingerpulsoxymeter voert drie metingen uit:

Bloedoxygenatie: bereik 35-100%
Polsslag : 25-250 slagen per minuut
Perfusie-index : de sterkte van de pulse

LCD Scherm
De meting duurt slechts enkele seconden. Na de meting kunt u snel uw gegevens aflezen op het heldere kleuren LED scherm van de TSA8071 PX70.
Bluetooth

De Teesa TSA8071 PX70 pulsoxymeter heeft een Bluetooth functie, waardoor het mogelijk is om je smartphone of tablet met het apparaat te verbinden en de metingen kunt opslaan in de applicatie.
Specificaties:
• Niet invasieve-meetmethode
• LCD-display
• Sensor: rood licht
• Oxygenatiemeting:
o bereik 35-100%
o nauwkeurigheid: ± 2% (80% ~ 100%); ± 3% (70% ~ 79%)
• Hartslagmeting:
o bereik 25 ~ 250 per minuut
o nauwkeurigheid: ± 2 slagen / minuut
• Perfusie-indexmeting:
o bereik: 0,5% ~ 20%
o nauwkeurigheid: 0,1%
• Bluetooth-connectiviteit met de app
• Temperatuur bij meting : 5?C - 40?C;
• Vochtigheid bij meting : 15-80%
• Temperatuur bij opslag : -10?C - 50?C;
• Vochtigheid bij opslag : 10-90%
• Voeding: 2x AAA (niet meegeleverd)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.