Wifi IP beveiligingscamera smart A810 360º dag/nacht vision

€59,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €49,55

Merk: Jantje van alles
EAN: 6992012081600
Model: A810
Beschikbaarheid: 1 werkdag


De Wifi IP beveiligingscamera smart 360º dag/nacht vision werkt op wifi of een netwerkkabel en kan op alle apparaten worden live bekeken. Met deze wifi camera houdt je altijd je huis, tuin of kantoor in de gaten waar je ook bent. De wifi smart beveiligingscamera kan 360 graden draaien met een app op je telefoon of tablet. Op deze manier kan je zelf kiezen welke hoek je van de kamer wilt bekijken en waarje eventueel op wilt inzoemen. De Wifi IP beveiligingscamera A810 kan zowel overdag als in de nacht gebruikt worden door middel van de ingebouwde infrarood night vision lamp. Met de Wifi IP beveiligingscamera smart A810 360º kunnen er gemakkelijk beelden worden opgenomen omdat er een SD-kaart van 128GB in kan worden geplaatst.

Met de motiondetection kan er een e-mail worden verstuurd op het moment wanneer er beweging is zodat je direct op je beveiligingscamera kunt kijken. Laat dan met de praat functie weten dat je hier niet van gediend bent. Wil jij je huis, kantoor of garage beveiligen en overal de beelden kunnen raadplegen? Dan is de Wifi IP beveiligingscamera smart A810 360º dag/nacht vision iets voor jouw.

Specificaties:

  • Plaats voor een SD-kaart van 128GB (niet ingebrepen)
  • Wireless WiFi of netwerkkabel
  • Twee wegs intercom
  • Ingebouwde infrarood night vision lamp
  • 360 graden bestuurbaar
  • Geschikt voor OSX en Android

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.