Menu
Your Cart

Autostoelverkleiners

Chicco stoelverkleiner junior 40 x 35 cm polyester wit
1 werkdag
Merk: Chicco
Chicco stoelverkleiner Is jouw kindje nog te klein voor een Chicco autostoel? Geen probleem met deze stoelverkleiner van Chicco. De verkleiner zorgt er voor dat jouw baby'tje veilig en comfortabel in een Chicco autostoel past. Het is gemaakt van polyester en is lekker zacht. Specificaties: Ge..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Easygrow autostoelkussen 74 x 22 cm mesh grijs
1 werkdag
Merk: Easygrow
Easygrow autostoelkussen Dit inschuifkussen van Easygrow zorgt voor nog meer comfort voor jouw kind tijdens een autoreis. Door zijn universele vorm past hij in nagenoeg alle autostoelen. Het dunne laagje mesh zorgt ervoor dat dit kussen licht en comfortabel is. Specificaties: Kleur: grijs Ge..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Easygrow autostoelkussen 74 x 22 cm mesh groen
1 werkdag
Merk: Easygrow
Easygrow autostoelkussen Dit inschuifkussen van Easygrow zorgt voor nog meer comfort voor jouw kind tijdens een autoreis. Door zijn universele vorm past hij in nagenoeg alle autostoelen. Het dunne laagje mesh zorgt ervoor dat dit kussen licht en comfortabel is. Specificaties: Kleur: groen Ge..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Easygrow autostoelkussen 74 x 22 cm mesh ijsblauw
1 werkdag
Merk: Easygrow
Easygrow autostoelkussen Dit inschuifkussen van Easygrow zorgt voor nog meer comfort voor jouw kind tijdens een autoreis. Door zijn universele vorm past hij in nagenoeg alle autostoelen. Het dunne laagje mesh zorgt ervoor dat dit kussen licht en comfortabel is. Specificaties: Kleur: ijsblauw ..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Easygrow autostoelkussen 74 x 22 cm mesh lichtbruin
1 werkdag
Merk: Easygrow
Easygrow autostoelkussen Dit inschuifkussen van Easygrow zorgt voor nog meer comfort voor jouw kind tijdens een autoreis. Door zijn universele vorm past hij in nagenoeg alle autostoelen. Het dunne laagje mesh zorgt ervoor dat dit kussen licht en comfortabel is. Specificaties: Kleur: lichtbrui..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Easygrow autostoelkussen 74 x 22 cm mesh roze
1 werkdag
Merk: Easygrow
Easygrow autostoelkussen Dit inschuifkussen van Easygrow zorgt voor nog meer comfort voor jouw kind tijdens een autoreis. Door zijn universele vorm past hij in nagenoeg alle autostoelen. Het dunne laagje mesh zorgt ervoor dat dit kussen licht en comfortabel is. Specificaties: Kleur: roze Ges..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Sparco
Sparco zitverhoger Zorg ervoor dat jouw kindje veilig vervoerd wordt met deze stoere zwarte zitverhoger. De zitverhoger is ECE R44-04 goedgekeurd en is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg. Specificaties: Kleur: zwart/blauw Materiaal: kunststof, foam, polyester Geslacht: junior Leeftijd..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
1 - 7 van 7 (1 pagina's)