Menu
Your Cart

Aggregaten

Aggregaten 2800 watt

Heb je stroom nodig op een plek waar geen stroomvoorziening is? Of wil je voorbereid zijn op een stroomstoring? Dan biedt een aggregaat de uitkomst. Met een aggregaat kan je overal stroom genereren en direct gebruiken voor elke klus. Een aggregaat is in verschillende uitvoeringen leverbaar zoals met of zonder sleutelstart. Ook zijn er verschillen op het gebied van twee- of viertaktmotoren die het vermogen en brandstof verbruik bepalen. Jantje van Alles heeft diverse generatoren met verschillende vermogens en motoren.

Vermogen aggregaat

Hoeveel vermogen je nodig hebt, hangt af van wat je met het aggregaat wilt doen en hoeveel vermogen daarvoor nodig is. De zwaardere aggregaten bij Jantje van Alles hebben een maximaal vermogen van 2800 watt die zeer geschikt is voor verschillende klus apparaten. Zo’n zwaardere generator heeft drie verschillende stroomaansluitingen waardoor je altijd een geschikte stroomsterkte bij je hebt. De lichtere aggregaten bij Jantje van Alles hebben een vermogen 950 Watt met twee verschillende stroomaansluitingen die zeer geschikt zijn voor gereedschap.

Portable aggregaat 950 watt

Een portable aggregaat is een lichter aggregaat met een vermogen van 950 watt met twee verschillende stroomsterktes. De portable generators hebben een 12 volt en 230 volt aansluiting die overal ingezet kunnen worden. De meeste portable aggregaten hebben een 2-takt motor omdat deze aggregaten lichter zijn in vermogen. Maar dat neemt niet weg dat de portable aggregaten geschikt zijn voor divers elektrisch gereedschap tot een vermogen van 950 watt.

Stroomgenerators

De zwaardere stroomgenerators hebben een maximaal vermogen van 2500 watt waarop zwaarder gereedschap kan worden gesloten. Naast gereedschap kan er veel meer worden aangesloten op de zwaardere generator door het hogere vermogen. De zwaardere aggregaten hebben drie verschillende stroomaansluitingen 12volt, 230volt en 400volt. Doordat er drie verschillende stroomaansluitingen aanwezig zijn is er altijd een juiste stroomsterkte aanwezig. De 12volt aansluiting kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij het opladen van een accu. Voor de echt zwaardere verbruikers die naast een hoog vermogen ook een hoge voltage nodig hebben is de 400 volt aansluiting ideaal.

Aggregaat met sleutelstart

Een aggregaat met sleutelstart is uitgevoerd met een startmotor waarmee je het aggregaat gemakkelijk kan starten. Omdat een aggregaat met sleutelstart een startmotor heeft is er ook een 12volt accu aanwezig die de startmotor laat draaien. De 12 volt accu wordt tijdens draaien van de motor weer opgeladen waardoor je nooit met een lege accu komt te staan. Het kan natuurlijk voorkomen dat de accu slecht wordt en deze vervangen moet worden. Het vervangen van de accu is dan gemakkelijk zelf te doen door twee draden los te halen. Wanneer je accu leeg is en de generator niet kan worden gestart met de sleutel is er altijd nog een trekstarter aanwezig. Met deze trekstarter kan je altijd de generator starten zonder accu en de generator gebruiken.

Continentaltech aggregaat 950 Watt

De continentaltech generator is een portable aggregaat met een maximaal vermogen van 950 watt. Deze stroomgenerator is een inverter wat betekend dat de uitgaande stroom altijd constant is. Een inverter aggregaat is ideaal voor kwetsbare elektronica die een constante stroom nodig hebben. De continentaltech stroomgenerator weegt maar 18 kilo waardoor de generator ideaal is voor op de camping op boot. Ook geeft de dikke behuizing een goede geluidsdemping waardoor je de motor niet al te hard hoort draaien. De continentaltech 950 watt is uitgevoerd met één stopcontact waar een verbruiker op aangesloten kan worden.

Universal Kraft UK6500W

De meest populaire stroomgenerator bij Jantje van Alles is de Universal Kraft UK6500W die leverbaar is in twee verschillende types. Beide types hebben een maximaal vermogen van 2800Watt dat geschikt is voor vrijwel alle klussen rondom het huis, op de moestuin op de camping en op de boot. Het verschil tussen de twee types is de manier waarop je de Universal Kraft UK6500W moet starten. Zo is er een Universal Kraft UK6500W met trekstart of sleutelstart. Met de Universal Kraft UK6500W trekstart kan het aggregaat alleen worden aangezet door middel van een trekstarter. Bij de Universal Kraft UK6500W met keystart kan de aggregaat worden aan gezet met trekstarter maar ook met een sleutel. De Universal Kraft UK6500W sleutelstart bezit namelijk een startmotor die het aggregaat laat starten. Wanneer de accu van de Universal Kraft UK6500W sleutelstart leeg is kunt het aggregaat altijd nog aantrekken met de trekstarter.

Portable benzine aggregaat 850 Watt

De portable benzine aggregaat met een vermogen van 850 watt is het kleinste aggregaat van Jantje van Alles. Dit aggregaat van Interkinisis eood heeft een 2-takt motor waardoor de benzine nog gemengd moet worden met olie. Ook heeft de portable benzine aggregaat van Interkinisis eood geen geluiddempende behuizing waardoor het aggregaat meer geluid produceert dan de Continentaltech aggregaat 950 Watt. De Portable benzine aggregaat kan worden gestart met een trekstarter en is ideaal voor gereedschap tijdens het klussen. De Portable benzine aggregaat heeft een 230 volt en 12 volt aansluiting die perfect is voor diverse doeleinden.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.