Menu
Your Cart

Gereedschap

Met speelgoedgereedschap kunnen de allerkleinste papa of mama al helpen met klussen. Dit speelgoed gereedschap lijkt identiek op echt gereedschap waarmee kinderen kunnen spelen. Het merk Bosch dat echt gereedschap maakt hebben ook speelgoed gereedschap op de markt voor de kleine klussers. Dit speelgoed van Bosch is zelfs uitgevoerd met geluiden en lampjes om het speelgoed gereedschap zo echt mogelijk te laten lijken. Het kindergereedschap werkt op batterijen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Uiteraard kan het speelgoed gereedschap van Bob de bouwer niet missen in ons assortiment. Bob de bouwer is bekend van tekenfilms waarbij hij met zijn vriendjes alles kan maken. De kleine klussers kunnen dit nu ook met het speelgoed gereedschap van Bob de bouwer. Het speelgoed gereedschap van Bob de bouwer is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch Werkbank 79-delig

De Bosch werkbank 415031 bestaat uit 79 delen en is voorzien van al het gereedschap wat een echte klussen nodig heeft. Deze werkbank van Bosch is uitgevoerd met schroevendraaiers, tangen, hamer, bankjes en bankschroef. De Bosch kinderwerkbank heeft een 102 centimeter en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch elektrische speelgoedbouwlamp

De Bosch speelgoedbouwlamp geeft de kleine klusser een beter zicht tijdens het klussen. De speelgoedbouwlamp kan in vier verschillende kleuren licht worden verwisseld door aan de ring te draaien. Deze speelgoedbouwlamp kan tevens worden ingesteld op knipperen of constant licht en werkt op batterijen.

Theo Klein Bosch speelgoed cirkelzaag

Deze speelgoed cirkelzaag van Bosch maakt levensechte zaaggeluiden waarbij zelf het zaagblad roteert. Met de Bosch mini zaagmachine kan de kleine klusser papa of mama helpen met zagen van diverse planken. De Theo Klein cirkelzaag is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en werkt op batterijen.

Theo Klein Bosch accuschroevendraaier

Om goed te doe het zelven heb je natuurlijk een accuschroevendraaier nodig om snel je schroeven vast te draaien. De Theo Klein Bosch accuschroevendraaier kan als een echte boormachine links en rechtsom draaien om schroeven vast te draaien. De Bosch accuschroevendraaier heeft ook een lampje om goed te kunnen zien waar je schroeft. Deze accuschroevendraaier werkt op batterijen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch speelgoed gereedschapskist

De speelgoed gereedschapskist 415030 van Bosch is speciaal voor de kleine klusser vanaf 3 jaar. Met een waterpas, zaag, vijl, tang, schroevendraaier, steek/ringsleutel en hamer heeft deze klusser alles in huis om elke klus te klaren. Het gereedschap in de Bosch speelgoed gereedschapskist is gemaakt van plastic en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch speelgoed gereedschapsriem

Deze stoere gereedschapsriem is voor elke kleine klusser super leuk speelgoed omdat ze kunnen helpen met klussen. De speelgoed gereedschapsriem van Bosch is gemakkelijk om te doen bij de kleine klusser zodat hij alle tools in hand bereik heeft. De gereedschapsriem bestaat uit een accuschroevendraaien, hamer, zaag, tang en schroevendraaier. De speelgoed boortol werkt op batterijen en kan links en rechtsom draaien net als een echte boormachine.

Bob De Bouwer Bouw en Zaag speelgoedgereedschapskist

Met de gereedschapskist van Fisher-Price kun je gemakkelijk na het spelen al je Bob de bouwer speelgoedgereedschap opbergen. Ook is de gereedschapskist van Bob de bouwer gemakkelijk mee te nemen naar elke klus. De gereedschapskist van Fisher-Price bestaat uit een zaag, speelgoedhamer, schroevendraaier en unieke mega blokken. Kortom met de Bob de bouwer speelgoedgereedschapskist heb je alles voor elke klus bij de hand.

Werkbank Bob De Bouwer met 40 Accessoires

Met de werkbank van Bob de bouwer heb je genoeg gereedschap en schroeven voor elke klus. Na het klussen kan het speelgoedgereedschap netjes worden opgeruimd in de Bob de bouwer werkbank. De hamer, zaag, boormachine en sleutel kunnen op het achter bord worden opgehangen. Aan de onderzijde van de Bob de bouwer werkbank zijn vakken aanwezig voor alle schroeven en bouten. Met de werkbank van Bob de bouwer kan je alles maken dus als iemand je vraagt of je iets kunt maken, dan zeg jij natuurlijk: "Nou en of!".

Pintoy houten speelgoedgereedschap

Het merk Pintoy heeft in tegenstelling tot Bosch of Bobde bouwer houten speelgoedgereedschap. Houten speelgoed is tot in verhouding sterker dan plasticgereedschap maar houten speelgoed maakt wel meer geluid.

  • De Pintoy P13530 gereedschapsgordel wordt compleet geleverd met houten gereedschap waaronder een zaag, hamer, tang, schroevendraaier en sleutel. De gereedschapsgordel kan de kleine klusser omdoen en zijn gereedschap opbergen.
  • De Pintoy P13570 Houten gereedschapskist is een handige speelgoed gereedschapskist voor het opbergen van al je gereedschap.
Merk: Detoa
Detoa werkbank Word een echte timmerman met deze supergave werkbank tafel van Detoa! Versierd met 17 gereedschappen en accessoires hoef je je niet te vervelen. Gebruik je hamer, schroevendraaier, sleutel, zaag en rode boor om te knutselen en spelen. Leuk om alvast te oefenen met deze werkbank om ..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Kids At Work borstboor rood 33 cm L
1 werkdag
Merk: Kids At Work
Kids At Work borstboor rood Een echte borstboor voor de beginnende klusser. Zet de boor tegen je borst om druk uit te kunnen oefenen op het houd. Met de hendel aan de zijde kun je de boor laten draaien Specificaties: Geslacht: Jongens Leeftijd: Vanaf 12 jaar Materiaal: Metaal Afmeting: 13 ..
€64,95
Excl. BTW:€53,68
Merk: Kids At Work
Kids At Work gereedschapskist Ben je een echte klusser? Dan is deze gereedschapskist een absolute must! De gereedschapskist is gemaakt van metaal en daardoor sterk en duurzaam. De kist is net zoals de echte gereedschapskisten open te vouwen waardoor er nog meer opbergruimte vrijkomt. Specif..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: Kids At Work
Kids At Work gereedschapsriem met gereedschap Junior vakmannen en- vrouwen opgelet! Deze stevige leren gereedschapsriem heeft diverse vakken en wordt compleet geleverd met gereedschap om al je timmerklussen mee te klaren. Voorzien van een klauwhamer, een nijptang, een waterpas en een duimstok. De..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Merk: Kids At Work
Kids At Work gereedschapsriem met gereedschap Junior vakmannen en- vrouwen opgelet! Deze stevige leren gereedschapsriem heeft diverse vakken en wordt compleet geleverd met gereedschap om diverse klusjes mee te klaren. De set is voorzien van een vijl, zaag, een mini schaaf, fluitje en een karabijn..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Merk: Kids At Work
Kids At Work gereedschapsset Met dit leuke gereedschapsetje van Kids At Work kan je kind meehelpen met klussen. Belangrijk is de veiligheid, dus vergeet niet de veiligheidsbril op te doen. Deze gereedschapsset is makkelijk om je gereedschap op te bergen. In de set zitten één hamer, één veiligheid..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Kids At Work
Kids At Work handschoenen, houtmes, balken en staaf Geschikt voor de beginnende houdhakkers die graag willen leren hoe je met een mesje mooie figuurtjes kunt maken met de speciaal bijgeleverde balken en de staaf. Specificaties handschoenen: Geslacht: Unisex Leeftijd: Vanaf 12 jaar Materiaal..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: Klein
Klein Bosch kettingzaagset Met de Bosch speelgoed-kettingzaagset van Theo Klein kun je direct aan de slag in de tuin. De set bevat een kettingzaag die werkt op batterijen. De kettingzaag maakt een realistisch zaaggeluid en er knippert een lichtje tijdens het gebruik. Aan veiligheid is ook gedacht..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Luna
Luna gereedsschapset Ben je een echte fan van klussen? Neem dan dit veelzijdig gereedschapsset. Met dit set zul je namelijk erg veel verschillende klussen onder handen kunnen nemen. Word een echte klusser met dit set! Specificaties: Kleur: grijs, zwart, rood Geslacht: junior Materiaal: kuns..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Mochtoys
Mochtoys klusjesmannenkarretje Dit klusjesmannenkarretje met kindergereedschap stimuleert de knutselvaardigheden van jouw kind. Het karretje is uitgerust met een helm, een zaag, een schroevendraaier, een steeksleutel, een ringsteeksleutel, een bijl, een telefoon, een hamer, een tang, bouten en mo..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: Smoby
Smoby werkbank Deze werkbank is een complete set om te klussen. De werkbank heeft veel opbergvakken en 79 accessoires. Waaronder een zaag, hamer, schroevendraaier, vijzen, moeren en een constructieset waarmee je een coole dingen kunt bouwen. Met de graits app die je kunt downloaden leer je kind h..
€64,95
Excl. BTW:€53,68
1 - 11 van 11 (1 pagina's)