Menu
Your Cart

Gereedschap

Met speelgoedgereedschap kunnen de allerkleinste papa of mama al helpen met klussen. Dit speelgoed gereedschap lijkt identiek op echt gereedschap waarmee kinderen kunnen spelen. Het merk Bosch dat echt gereedschap maakt hebben ook speelgoed gereedschap op de markt voor de kleine klussers. Dit speelgoed van Bosch is zelfs uitgevoerd met geluiden en lampjes om het speelgoed gereedschap zo echt mogelijk te laten lijken. Het kindergereedschap werkt op batterijen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Uiteraard kan het speelgoed gereedschap van Bob de bouwer niet missen in ons assortiment. Bob de bouwer is bekend van tekenfilms waarbij hij met zijn vriendjes alles kan maken. De kleine klussers kunnen dit nu ook met het speelgoed gereedschap van Bob de bouwer. Het speelgoed gereedschap van Bob de bouwer is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch Werkbank 79-delig

De Bosch werkbank 415031 bestaat uit 79 delen en is voorzien van al het gereedschap wat een echte klussen nodig heeft. Deze werkbank van Bosch is uitgevoerd met schroevendraaiers, tangen, hamer, bankjes en bankschroef. De Bosch kinderwerkbank heeft een 102 centimeter en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch elektrische speelgoedbouwlamp

De Bosch speelgoedbouwlamp geeft de kleine klusser een beter zicht tijdens het klussen. De speelgoedbouwlamp kan in vier verschillende kleuren licht worden verwisseld door aan de ring te draaien. Deze speelgoedbouwlamp kan tevens worden ingesteld op knipperen of constant licht en werkt op batterijen.

Theo Klein Bosch speelgoed cirkelzaag

Deze speelgoed cirkelzaag van Bosch maakt levensechte zaaggeluiden waarbij zelf het zaagblad roteert. Met de Bosch mini zaagmachine kan de kleine klusser papa of mama helpen met zagen van diverse planken. De Theo Klein cirkelzaag is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en werkt op batterijen.

Theo Klein Bosch accuschroevendraaier

Om goed te doe het zelven heb je natuurlijk een accuschroevendraaier nodig om snel je schroeven vast te draaien. De Theo Klein Bosch accuschroevendraaier kan als een echte boormachine links en rechtsom draaien om schroeven vast te draaien. De Bosch accuschroevendraaier heeft ook een lampje om goed te kunnen zien waar je schroeft. Deze accuschroevendraaier werkt op batterijen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch speelgoed gereedschapskist

De speelgoed gereedschapskist 415030 van Bosch is speciaal voor de kleine klusser vanaf 3 jaar. Met een waterpas, zaag, vijl, tang, schroevendraaier, steek/ringsleutel en hamer heeft deze klusser alles in huis om elke klus te klaren. Het gereedschap in de Bosch speelgoed gereedschapskist is gemaakt van plastic en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bosch speelgoed gereedschapsriem

Deze stoere gereedschapsriem is voor elke kleine klusser super leuk speelgoed omdat ze kunnen helpen met klussen. De speelgoed gereedschapsriem van Bosch is gemakkelijk om te doen bij de kleine klusser zodat hij alle tools in hand bereik heeft. De gereedschapsriem bestaat uit een accuschroevendraaien, hamer, zaag, tang en schroevendraaier. De speelgoed boortol werkt op batterijen en kan links en rechtsom draaien net als een echte boormachine.

Bob De Bouwer Bouw en Zaag speelgoedgereedschapskist

Met de gereedschapskist van Fisher-Price kun je gemakkelijk na het spelen al je Bob de bouwer speelgoedgereedschap opbergen. Ook is de gereedschapskist van Bob de bouwer gemakkelijk mee te nemen naar elke klus. De gereedschapskist van Fisher-Price bestaat uit een zaag, speelgoedhamer, schroevendraaier en unieke mega blokken. Kortom met de Bob de bouwer speelgoedgereedschapskist heb je alles voor elke klus bij de hand.

Werkbank Bob De Bouwer met 40 Accessoires

Met de werkbank van Bob de bouwer heb je genoeg gereedschap en schroeven voor elke klus. Na het klussen kan het speelgoedgereedschap netjes worden opgeruimd in de Bob de bouwer werkbank. De hamer, zaag, boormachine en sleutel kunnen op het achter bord worden opgehangen. Aan de onderzijde van de Bob de bouwer werkbank zijn vakken aanwezig voor alle schroeven en bouten. Met de werkbank van Bob de bouwer kan je alles maken dus als iemand je vraagt of je iets kunt maken, dan zeg jij natuurlijk: "Nou en of!".

Pintoy houten speelgoedgereedschap

Het merk Pintoy heeft in tegenstelling tot Bosch of Bobde bouwer houten speelgoedgereedschap. Houten speelgoed is tot in verhouding sterker dan plasticgereedschap maar houten speelgoed maakt wel meer geluid.

  • De Pintoy P13530 gereedschapsgordel wordt compleet geleverd met houten gereedschap waaronder een zaag, hamer, tang, schroevendraaier en sleutel. De gereedschapsgordel kan de kleine klusser omdoen en zijn gereedschap opbergen.
  • De Pintoy P13570 Houten gereedschapskist is een handige speelgoed gereedschapskist voor het opbergen van al je gereedschap.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.