Menu
Your Cart

Koffers

Altijd weer een gedoe, koffers uitzoeken voor op reis. Maar als je een goede kofferset aanschaft, hoeft dit niet meer. De koffers in een kofferset zijn namelijk perfect op elkaar afgestemd om de bagage van een of meerdere personen gemakkelijk mee te kunnen nemen. Een kofferset is dan heel handig, veel goedkoper dan de aanschaf van losse koffers, en het ziet er bovendien stijlvol uit als je reist met bij elkaar passende koffers. Wij hebben een groot aantal koffersets voor je in de aanbieding, waar jij en je gezin voortaan mee in stijl kunnen reizen.

Koffersets: 4- 3- en 2-delig

Een kofferset bestaat minimaal uit 2 koffers. Wij hebben een aantal sets van 2 stuks bij elkaar passende handbagage voor je in de aanbieding. Ideaal als jij en je vriend of vriendin veel op korte stedentrips gaan! Als je meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen uit diverse 3-delige koffersets. Nog meer ruimte nodig, of pak je in voor het hele gezin? Kijk dan eens naar onze 4-delige sets. Onze 3- en 4-delige sets bestaan uit koffers die stapsgewijs afnemen in grootte, zodat ze leeg in elkaar passen. Handig om op te bergen als je niet op reis bent! Alle koffersets zijn teven uitgevoerd met een cijferslot die de inhoud van je koffer beschermd.

Koffersets: sterk, licht en heel praktisch

De koffers in onze sets zijn gemaakt van de beste materialen. De buitenkant is van ABS kunststof, een sterkt en toch licht materiaal dat ook nog eens goed tegen een stootje kan. Bovendien zijn al onze koffersets spinners. Anders dan een trolley, met 2 wieltjes, heeft een spinner 4 of meer wieltjes en kan zo vrij over de grond bewegen. Erg handig voor op het vliegveld. Met onze koffersets ben je verzekerd van het grootste gemak en de beste bescherming voor je bagage, zodat je zorgeloos op reis kunt.

Merk: Teesa
Bent u ook altijd bang bij het inchecken op het vliegveld dat u net te veel bagage in uw koffer heeft? Met de Teesa0806 digitale bagageweger kunt u vooraf precies weten hoeveel u koffer weegt. Het apparaat heeft een comfortabele, ergonomische handgreep en een afleesbaar LCD display, waardoor u het r..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: Travelerz
Deze reiskoffer van Travelerz is gemaakt van een sterk ABS materiaal in de kleur geel (228). Met deze reiskoffer reis je gemakkelijk kortere afstanden door het formaat van de reiskoffer. De reiskoffer heeft namelijk de volgende afmetingen 52 (57) x 38 x 23 cm die zijn toegestaan al handbagag..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Merk: Travelerz
Deze reiskoffer van Travelerz is gemaakt van een sterk ABS materiaal in de kleur licht roze (228). Met deze reiskoffer reis je gemakkelijk kortere afstanden door het formaat van de reiskoffer. De reiskoffer heeft namelijk de volgende afmetingen 52 (57) x 38 x 23 cm die zijn toegestaan al handbag..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Merk: Travelerz
Deze reiskoffer van Travelerz is gemaakt van een sterk ABS materiaal in de kleur paars (228). Met deze reiskoffer reis je gemakkelijk kortere afstanden door het formaat van de reiskoffer. De reiskoffer heeft namelijk de volgende afmetingen 52 (57) x 38 x 23 cm die zijn toegestaan al handbaga..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Travelerz
Deze reiskoffer van Travelerz is gemaakt van een sterk ABS materiaal in de kleur rosé goud (228). Met deze reiskoffer reis je gemakkelijk kortere afstanden door het formaat van de reiskoffer (39 liter).De reiskoffer heeft namelijk de volgende afmetingen 52 (57) x 38 x 23 cm die zijn toegestaan..
€44,95
Excl. BTW:€37,15
Merk: Travelerz
Deze reiskoffer van Travelerz is gemaakt van een sterk ABS materiaal in de kleur bordeauxrood. Met deze reiskoffer reis je gemakkelijk alle afstanden door het formaat van de reiskoffer. De reiskoffer heeft de volgende afmetingen 95 liter 70 (75) x 48 x 30 wat genoeg is voor verre reizen. De ABS ..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
Merk: Travelerz
Deze reiskoffer van Travelerz is gemaakt van een sterk ABS materiaal in de kleur geel. Met deze reiskoffer reis je gemakkelijk alle afstanden door het formaat van de reiskoffer. De reiskoffer heeft de volgende afmetingen 70 (75) x 48 x 30 cm wat genoeg is voor verre reizen. De gele ABS reisk..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
Merk: Travelerz
Deze reiskoffer van Travelerz is gemaakt van een sterk ABS materiaal in de kleur paars. Met deze reiskoffer reis je gemakkelijk alle afstanden door het formaat van de reiskoffer. De reiskoffer heeft de volgende afmetingen 70 (75) x 48 x 30 cm wat genoeg is voor verre reizen. De paarse ABS re..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
1 - 8 van 8 (1 pagina's)