Menu
Your Cart

Geldtelmachines

Geldtelmachine met valsgelddetectie

Een geldtelmachine met valsgelddetectie kan in diverse branches gebruikt worden om bijvoorbeeld de omzet snel en veilig te tellen. Met een geldtelmachine tel je het aantal biljetten die in de machine worden verwerkt. De geldtelmachine laat dus geen totaal bedrag zien maar wel het totaal aantal biljetten. Het totaal dat de geldtelmachine aangeeft op het display moet nog worden vermenigvuldig worden met het bedrag van een biljet. Met een geldtelmachine kan wel het maximale aantal biljetten worden ingesteld om bijvoorbeeld stapels van 20 biljetten te maken.

Een geldtelmachine heeft vaak ook een valsgelddetectie die controleert op de echtheid van de biljetten die je invoert. Dit gebeurt met een UV en MG detectiefunctie die opspoort of er valse biljetten tussen de stapels zitten. Wanneer de valsgelddetectie van de geldtelmachine een vals biljet constateert gaat er een alarm af waardoor je weet dat er iets mis is.

Geldtelmachine 0288 UV/MG

De 0288 UV/MG is een voordelige geldtelmachine met valsgelddetectie die zorgt dat je altijd goed en veilig geld ontvangt. Met de 0288 UV/MG geldtelmachine is geld tellen makkelijker en veiliger geworden door de tweevoudige valsgelddetectie systeem. De geldtelmachine 0288 UV/MG heeft een capaciteit van 1000 biljetten per minuut en een maximale invoer van 130 biljetten per keer. Meerdere invoeren van biljetten worden bij elkaar opgeteld tenzij je de resetknop gebruikt waardoor de teller op nul wordt gezet.

Ook de geldtelmachine 0288 UV/MG heeft de maximuminvoer functie wat betekend dat de geldtelmachine stop met tellen bij een bepaalde hoeveelheid. Deze functie is handig wanneer je stapels biljetten nodig hebt van een bepaalde hoeveelheid. De functie is ook handig wanneer het geld is geteld en opgeslagen moet worden in bepaalde hoeveelheden.

De geldtelmachine 0288 UV/MG wordt geleverd met een extern tel display die aan te sluiten is met een stekker. Dit display is handig om het telsysteem te laten zien aan bijvoorbeeld een klant zodat hij mee kan kijken. Deze geldtelmachine heeft een gewicht van 5,7 kilo en werkt op 230 volt.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.