Geldtelmachine met valsgelddetectie

Een geldtelmachine met valsgelddetectie kan in diverse branches gebruikt worden om bijvoorbeeld de omzet snel en veilig te tellen. Met een geldtelmachine tel je het aantal biljetten die in de machine worden verwerkt. De geldtelmachine laat dus geen totaal bedrag zien maar wel het totaal aantal biljetten. Het totaal dat de geldtelmachine aangeeft op het display moet nog worden vermenigvuldig worden met het bedrag van een biljet. Met een geldtelmachine kan wel het maximale aantal biljetten worden ingesteld om bijvoorbeeld stapels van 20 biljetten te maken.

Een geldtelmachine heeft vaak ook een valsgelddetectie die controleert op de echtheid van de biljetten die je invoert. Dit gebeurt met een UV en MG detectiefunctie die opspoort of er valse biljetten tussen de stapels zitten. Wanneer de valsgelddetectie van de geldtelmachine een vals biljet constateert gaat er een alarm af waardoor je weet dat er iets mis is.

Geldtelmachine 0288 UV/MG

De 0288 UV/MG is een voordelige geldtelmachine met valsgelddetectie die zorgt dat je altijd goed en veilig geld ontvangt. Met de 0288 UV/MG geldtelmachine is geld tellen makkelijker en veiliger geworden door de tweevoudige valsgelddetectie systeem. De geldtelmachine 0288 UV/MG heeft een capaciteit van 1000 biljetten per minuut en een maximale invoer van 130 biljetten per keer. Meerdere invoeren van biljetten worden bij elkaar opgeteld tenzij je de resetknop gebruikt waardoor de teller op nul wordt gezet.

Ook de geldtelmachine 0288 UV/MG heeft de maximuminvoer functie wat betekend dat de geldtelmachine stop met tellen bij een bepaalde hoeveelheid. Deze functie is handig wanneer je stapels biljetten nodig hebt van een bepaalde hoeveelheid. De functie is ook handig wanneer het geld is geteld en opgeslagen moet worden in bepaalde hoeveelheden.

De geldtelmachine 0288 UV/MG wordt geleverd met een extern tel display die aan te sluiten is met een stekker. Dit display is handig om het telsysteem te laten zien aan bijvoorbeeld een klant zodat hij mee kan kijken. Deze geldtelmachine heeft een gewicht van 5,7 kilo en werkt op 230 volt.

Geldtelmachines

Er zijn geen producten in deze categorie.
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.