Neem contact op

Onze bedrijfsgegevens

Jantje van alles

  • Adres:
    De Savornin Lohmanlaan 2
    2181VP Hillegom

    e-mail: info@jantjevanalles.nl
  • Telefoon:
    0654212122
Handelsnaam: Handelsonderneming J.C. de Block VOF
Vestigingsadres: De Savornin Lohmanlaan 2
Vestigingsplaats: 2181VP  Hillegom
KvK-nummer: 62100149
BTW-nummer: NL854649888B01
Bank: Rabobank
Rekeningnummer:   NL51 RABO 0300836295

Contactformulier

Uw naam:


Uw e-mail adres:


Uw vraag:


Voer de onderstaande code in:
Bekijk hier de laatste Blogs
Hoverboard kopen Kattenmanden Voordelige koffersets

Ze lijken nog het meest op een segway zonder stuur, en je ziet ze overal, vooral met hippe tieners erop: hoverboards. Het hoverboard is een trendy mix van speelgoed en vervoersmiddel: een platform waar je op kunt staan met twee wielen aan de zijkant. Hoverboard is de meest gangbare naam, maar je hoort ook wel eens balanceboard, oxboard of segboard. Met een gaaf hoverboard vervoer je jezelf in stijl, en je kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, dus je vindt er altijd wel een die bij je past.

 

Aggregaten voor stroom zonder stopcontact

Soms komt het voor dat je aan het klussen gaat met elektrische apparatuur, maar er is geen stopcontact bij de hand. In zo’n geval is een aggregaat een erg nuttige uitkomst. Ook kan het fijn zijn om een generator achter de hand te hebben voor het geval dat de stroom uitvalt. Er zijn aggregaten in verschillende sterktes, dus voor je er een aanschaft, moet je bedenken waar je het aggregaat voor wilt gebruiken, en hoeveel vermogen je hiervoor nodig hebt. Wij helpen je hier op weg.

 

Ga je op reis, en wil je bagage meenemen? Het maakt niet uit of je vliegt of met de auto gaat, een kofferset is altijd handig. Koffersets bestaan uit een aantal stuks bagage die in vormgeving, afwerking en functionaliteit bij elkaar horen. Het voordeel van een kofferset aanschaffen is dat dat meestal veel goedkoper is dan losse koffers kopen. Bovendien zijn ze vaak handig op elkaar afgestemd. En het ziet er natuurlijk fraai uit als al je bagage hetzelfde er uitziet. Met een mooie kofferset reis je in stijl.