Menu
Your Cart

Kookgerei

Goed en veilig kookgerei in de keuken is belangrijk voor het maken van een perfecte maaltijd. Schone en goede pannen zijn hygienischer en werken prettiger door bijvoorbeeld de rode thermo-spot. Jantje van alles heeft een uitgebreid assortiment kookgerei voor in de keuken zoals pannensets.

Merk: Platinum
Met deze multifunctionele braadpan die geschikt is voor inductie van Platinum kun je de lekkerste gerechten bereiden. Deze braadpan is namelijk te gebruiken als braadpan, rijstkoker, stoompan, soeppan, frituurpan, wokpan of ovenschaal om te koken, bakken, braden, frituren, stomen of te flamberen..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: DeBlocK
Deze DeBlock stoompan 12 liter is zeer geschikt voor het stomen van groente, aardappelen, vis, vlees of rijst en tevens voor het maken van couscous. De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie waardoor de RVS stoompan bruikbaar is in elke keuken. In de onderste laag van de ..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: DeBlocK
Deze DeBlock stoompan 8 liter is zeer geschikt voor het stomen van groente, aardappelen, vis, vlees of rijst en tevens voor het maken van couscous. De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie waardoor de RVS stoompan bruikbaar is in elke keuken. In de onderste laag van de s..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: Herzog
Deze aluminium rode 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De rode pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Door de..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Herzog
Deze aluminium zwarte 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Doo..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Het merk Imperial Collection maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze pannenkoekenpan maak je de lekkerste pannenkoeken in een handomdraai. De Imperial Collection pannenkoekenpan heeft een diameter 25 centimeter en is 1,5 centimeter hoog. Dankzij de marme..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze paella pan kun je de lekkerste paella maken voor het gehele gezin. De Kookkunst Holland paella pan is namelijk groot genoeg en heeft een diameter Ø 32 centimeter en is 4,5 centimeter hoog..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze paella pan kun je de lekkerste paella maken voor het gehele gezin. De Kookkunst Holland paella pan is namelijk groot genoeg en heeft een diameter 36 centimeter en is 5 centimeter hoog. De..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Kookkunst Holland pannenkoekenpan Ø 25 cm - geschikt voor inductie - zwart
Meest verkocht niet op voorraad
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze pannenkoekenpan maak je de lekkerste pannenkoeken in een handomdraai. De Kookkunst Holland pannenkoekenpan heeft een diameter 25 centimeter en is 1,5 centimeter hoog. Dankzij de marm..
€22,50
Excl. BTW:€18,59
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze pannenkoekenpan maak je de lekkerste pannenkoeken in een handomdraai. De Kookkunst Holland pannenkoekenpan heeft een diameter 28,5 centimeter en is 1,5 centimeter hoog. Dankzij de ma..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: NeuMann
Het merk NeuMann maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die gemaakt zijn van een hoge kwatileit. Deze grillpan kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te maken. De NeuMann grillpan heeft een diameter 28 centimeter en is 4,5 centimeter hoog. Dankzij de marmeren la..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 11 van 11 (1 pagina's)