Menu
Your Cart

Kookgerei

Goed en veilig kookgerei in de keuken is belangrijk voor het maken van een perfecte maaltijd. Schone en goede pannen zijn hygienischer en werken prettiger door bijvoorbeeld de rode thermo-spot. Jantje van alles heeft een uitgebreid assortiment kookgerei voor in de keuken zoals pannensets.

Merk: Cheffinger
Deze aluminium zilveren 3-delige pannenset van Cheffinger is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige inductie pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zilveren pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wo..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Cheffinger
Met deze Cheffinger 26 cm crêpemaker in de kleur zwart maak je de lekkerste pancakes in een handomdraai. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie en is uitgevoerd met een koudgreep.De Cheffinger zwarte crêpemaker heeft een diameter 26 centimeter en is 1 centim..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Cheffinger
Een stijlvolle aluminium tajine van het merk Cheffinger met een diameter van Ø 28 cm. Deze aluminium tajine van uitstekende kwaliteit is voorzien van een antiaanbaklaag en is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.Een tajine is ideaal voor de bereiding van vis, vlees en groenten op Ma..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
DeBlock DM-1223 Frituurpan RVS Ø 24 cm met Glazen Deksel - 6.5 Liter
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: DeBlocK
De DeBlock frituurpan is een echte old time favourite frituurpan met klassieke uitstraling. Door het formaat van Ø24 cm doorsnede en een hoogte van 14,5 cm heeft hij een inhoud van 6.5 liter. Prima geschikt voor patat voor het hele gezin of bitterballen voor de mannen tijdens de wedstrijd. De pan is..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
Merk: DeBlocK
Het merk DeBlock maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die gemaakt zijn van een hoge kwatileit. Deze grillpan kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te maken.De DeBlock grillpan heeft een diameter 28 centimeter en is 4,5 centimeter hoog. Dankzij de marmeren..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
Merk: DeBlocK
Deze DeBlock stoompan 8 liter is zeer geschikt voor het stomen van groente, aardappelen, vis, vlees of rijst en tevens voor het maken van couscous. De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie waardoor de RVS stoompan bruikbaar is in elke keuken. In de onderste laag van de s..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: Herzog
Deze aluminium zwarte 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Doo..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Imperial Collection pannenkoekenpan Ø 28 cm - geschikt voor inductie - rose goud
niet op voorraad
Met deze 28 cm pannenkoekenpan in de kleur rose goud maak je de lekkerste pannenkoeken in een handomdraai. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie en is uitgevoerd met een koudgreep.De Imperial Collection rose goud pannenkoekenpan heeft een diameter 28 centimete..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze paella pan kun je de lekkerste paella maken voor het gehele gezin. De Kookkunst Holland paella pan is namelijk groot genoeg en heeft een diameter Ø 32 centimeter en is 4,5 centimeter hoog..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze paella pan kun je de lekkerste paella maken voor het gehele gezin. De Kookkunst Holland paella pan is namelijk groot genoeg en heeft een diameter 36 centimeter en is 5 centimeter hoog. De..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze pannenkoekenpan maak je de lekkerste pannenkoeken in een handomdraai. De Kookkunst Holland pannenkoekenpan heeft een diameter 28,5 centimeter en is 1,5 centimeter hoog. Dankzij de ma..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: NeuMann
Het merk NeuMann maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die gemaakt zijn van een hoge kwatileit. Deze grillpan kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te maken. De NeuMann grillpan heeft een diameter 28 centimeter en is 4,5 centimeter hoog. Dankzij de marmeren la..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 12 van 12 (1 pagina's)