Menu
Your Cart

Kookgerei

Goed en veilig kookgerei in de keuken is belangrijk voor het maken van een perfecte maaltijd. Schone en goede pannen zijn hygienischer en werken prettiger door bijvoorbeeld de rode thermo-spot. Jantje van alles heeft een uitgebreid assortiment kookgerei voor in de keuken zoals pannensets.

Merk: Cheffinger
Deze aluminium zilveren 3-delige pannenset van Cheffinger is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige inductie pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zilveren pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wo..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Cheffinger
Met deze Cheffinger 26 cm crêpemaker in de kleur zwart maak je de lekkerste pancakes in een handomdraai. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie en is uitgevoerd met een koudgreep.De Cheffinger zwarte crêpemaker heeft een diameter 26 centimeter en is 1 centim..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Cheffinger
Een stijlvolle aluminium tajine van het merk Cheffinger met een diameter van Ø 28 cm. Deze aluminium tajine van uitstekende kwaliteit is voorzien van een antiaanbaklaag en is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.Een tajine is ideaal voor de bereiding van vis, vlees en groenten op Ma..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Merk: DeBlocK
De DeBlock Platinum 24 cm pastakoker is onder meer geschikt voor het maken van couscous, verschillende pasta's en voor het stomen van groente, aardappelen, vis, vlees of rijst.Door het meegeleverde inzetstuk wordt het afgieten van bijvoorbeeld aardappels, spaghetti en andere groente een stuk makkel..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Merk: Platinum
Met deze multifunctionele braadpan die geschikt is voor inductie van Platinum kun je de lekkerste gerechten bereiden. Deze braadpan is namelijk te gebruiken als braadpan, rijstkoker, stoompan, soeppan, frituurpan, wokpan of ovenschaal om te koken, bakken, braden, frituren, stomen of te flamberen..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: DeBlocK
Deze DeBlock stoompan 12 liter is zeer geschikt voor het stomen van groente, aardappelen, vis, vlees of rijst en tevens voor het maken van couscous. De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie waardoor de RVS stoompan bruikbaar is in elke keuken. In de onderste laag van de ..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: DeBlocK
Deze DeBlock stoompan 8 liter is zeer geschikt voor het stomen van groente, aardappelen, vis, vlees of rijst en tevens voor het maken van couscous. De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie waardoor de RVS stoompan bruikbaar is in elke keuken. In de onderste laag van de s..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: Herzog
Deze aluminium rode 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De rode pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Door de..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Herzog
Deze aluminium zilvere 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zilvere pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. D..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Herzog
Deze aluminium zwarte 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Doo..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Imperial Collection pannenkoekenpan Ø 28 cm - geschikt voor inductie - rose goud
Nieuw niet op voorraad
Met deze 28 cm pannenkoekenpan in de kleur rose goud maak je de lekkerste pannenkoeken in een handomdraai. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie en is uitgevoerd met een koudgreep.De Imperial Collection rose goud pannenkoekenpan heeft een diameter 28 centimete..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van koude handgrepen. Met deze paella pan kun je de lekkerste paella maken voor het gehele gezin. De Kookkunst Holland paella pan is namelijk groot genoeg en heeft een diameter Ø 32 centimeter en is 4,5 centimeter hoog..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
1 - 12 van 17 (2 pagina's)