Menu
Your Cart

Mediaspelers

Merk: Muse
De Muse M-335TV zorgt ervoor dat u op elke door u gewenste plek kan TV kijken. Dit gemak wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde HD DVB-tuner en de DVB-T antenne. Ook een film kijken behoort met dit scherm tot de mogelijkheden. Plug gewoon een USB-stick in en bekijk de film vanaf USB op dit prach..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Merk: Raspberry Pi
De Raspberry Pi is een minicomputer die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. De Raspberry Pi is ooit bedacht om computertaal te leren programmeren maar wordt steeds vaker als mediaspeler gebruikt. De mini-computer is ongeveer zo groot als een creditcard die je gemakkelijk aansluit op je ..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Merk: Rebel
Denk op maat met Android TV Maak met de Mi-Box thuis verbinding met een wereld van content en entertainment. De KOM0968 MiBox werkt met het Android TV 6.0-besturingssysteem (Android Oreo 8 beschikbaar als update). Dit besturingssysteem is zeer gebruiksvriendelijk en ondersteunt spraakbesturing en G..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Merk: Rebel
De Xiaomi Mi Stick zorgt voor eenvoudige toegang tot streaming content o.a. Amazon Prime, Google Chromecast, Google Play en Netflix (abonnementen zijn mogelijk vereist). De Mi TV stick sluit je eenvoudig aan op je televisie via de HDMI en zorgt voor een goede en snelle verbinding middels de quad cor..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
1 - 4 van 4 (1 pagina's)