Menu
Your Cart

Pannensets

Merk: DeBlocK
Deze complete 12 delige DeBlock KP-1252 RVS pannenset is geschikt voor inductie en wordt geleverd met glazen deksels die met een stoomventiel zijn uitgevoerd. De roestvrijstalen pannen zijn tevens uitgevoerd met koudgrepen die niet te heet worden tijdens het koken. De zeer uitgebreide roestvrijst..
€59,95
Excl. BTW:€49,55
Merk: Herzog
Deze aluminium rode 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De rode pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Door de..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Herzog
Deze aluminium zwarte 3-delige pannenset van HerZog is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Doo..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Kookkunst Holland 10 delige pannenset met glazen deksel en silicone koude handgrepen bordeaux rood
Meest verkocht
Deze KooKKunst Holland marmeren 10 delige pannenset mat bordeaux rood bestaat uit hoogwaardige gietaluminium pannen met een speciale marmeren coating. De duurzame marmeren anti-aanbaklaag is eenvoudig schoon te maken en zorgt voor een langere levensduur. Door de silicone koude handgrepen kun je de p..
€98,00
Excl. BTW:€80,99
Kookkunst Holland 10 delige pannenset met glazen deksel en silicone koude handgrepen oranje
Meest verkocht
Deze KooKKunst Holland marmeren 10 delige pannenset oranje bestaat uit hoogwaardige gietaluminium pannen met een speciale marmeren coating. De duurzame marmeren anti-aanbaklaag is eenvoudig schoon te maken en zorgt voor een langere levensduur. Door de silicone koude handgrepen kun je de pannen gemak..
€98,00
Excl. BTW:€80,99
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze 3 delige braadpannenset bestaat uit drie pannen met drie verschillende diameters die voor verschillende doeleinde geschikt zijn. De Kookkunst Holland pannenset bestaat uit pannen met de ..
€59,95
Excl. BTW:€49,55
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze 3 delige braadpannenset bestaat uit drie grote pannen met drie verschillende diameters die voor verschillende doeleinde geschikt zijn. De Kookkunst Holland pannenset bestaat uit pannen m..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Deze aluminium grijze 3-delige pannenset van Kookkunst Holland is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De grijze pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt ve..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Deze aluminium roze 3-delige pannenset van Kookkunst Holland is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De roze pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdee..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Deze aluminium zwarte 3-delige pannenset van Kookkunst Holland is gecoat met een laag marmer met anti-kleef eigenschappen. De 3-delige pannenset is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte pannen zijn extra dik waardoor de warmte gelijkmatig wordt ve..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze 3 delige pannenset bestaat uit drie pannen met drie verschillende diameters die voor verschillende doeleinde geschikt zijn. De Kookkunst Holland pannenset bestaat uit pannen met de volgende ..
€79,95
Excl. BTW:€66,07
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze 3 delige pannenset bestaat uit drie pannen met drie verschillende diameters die voor verschillende doeleinde geschikt zijn. De Kookkunst Holland pannenset bestaat uit pannen met de volge..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
1 - 12 van 22 (2 pagina's)