Menu
Your Cart

Zandbakken

speeltent met zandbak junior 120 x 80 cm blauw
1 werkdag
Paradiso Toys speeltent met zandbak Beleef eindeloos veel plezier met deze ruime speeltent. De tent wordt geleverd met een zandbak die je kunt vullen met zand maar ook met bijvoorbeeld ballen, zodat je een superleuke ballenbak hebt. De tent is eenvoudig op te vouwen en mee te nemen in de meegelev..
€30,95
Excl. BTW:€25,58
Merk: Swing King
Swing King zandbak Deze houten geïmpregneerde zandbak van Swing King is aantrekkelijk, stevig en biedt de perfecte buitenspeelervaring voor kinderen. De zandbak is in de vorm van een auto en is gemaakt van massief hout. Hij is uitgerust met twee deksels die kunnen veranderen in bankjes, zodat de ..
€114,00
Excl. BTW:€94,21
Merk: Swing King
Swing King zandbak Deze houten onbehandelde zandbak van Swing King is aantrekkelijk, stevig en biedt de perfecte buitenspeelervaring voor kinderen. De zandbak is gemaakt van blank hout in de vorm van een auto. Bij het openen van de deksel veranderd deze in een handig bankje. Op aanraden de zandba..
€85,00
Excl. BTW:€70,25
Paradiso Toys zandbak Normaal vind je schelpen in het strandzand, maar nu vind je zand in een supergrote schelp! Bouw een supermooi zandkasteel. De bak is ook geschikt als kinderzwembad of zandtaart. Na het spelen kan je de afdekhoes over de bak leggen, waardoor jouw creatie schoon en droog blijf..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Paradiso Toys zandbak Deze zandbak is superleuk en heeft de vorm van een krab. De deksel sluit de zandbak goed af wanneer deze niet gebruikt wordt, zo blijft het zand schoon en droog. Tevens is de deksel ook te gebruiken als een zwembadje. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: junior Mater..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Paradiso Toys zandbak Normaal vind je schelpen in het strandzand, maar nu vind je zand in deze supergrote schelpen! Bouw een supermooi zandkasteel. De bakken zijn ook geschikt als kinderzwembad. Na het spelen kan je de bakken op elkaar zetten, waardoor jouw creatie schoon en droog blijft. Spec..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Paradiso Toys zandbak Normaal vind je schelpen in het strandzand, maar nu vind je zand in een supergrote schelp! De bak is ook geschikt als kinderzwembad. Let op dat de zandbak geleverd wordt exclusief afdekhoes. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen:..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
1 - 7 van 7 (1 pagina's)