Menu
Your Cart

Personenweegschalen

Merk: Royalty Line
Met de Royalty Line persoonweegschaal PS-7 weeg jij hoeveel je bent afgevallen met je gezonde levenstijl. De Royalty Line persoonweegschaal PS-7 heeft 4 sensors voor een precisie meting en dit lees je gemakkelijk af van het grote LCD display. De Royalty Line persoonweegschaal PS-7 gaat gemakkelijk a..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Teesa
Heeft u uw gewicht onder controle? De Teesa TSA0801 digitale glazen personenweegschaal met LCD functie vermeldt uw gewicht uiterst nauwkeurig, wanneer u deze op een harde ondervloer plaatst. Het LCD scherm toont uw gewicht direct, tot de honderdste gram nauwkeurig en hij meet in drie eenheden. Door..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: Teesa
De Teesa TSA0802 digitale personenweegschaal met LCD functie is een weegschaal en body analyzer in één. De weegschaal meet uw gewicht tot op 100 gram nauwkeurig. De slimme body analyzer analyseert uw totale lichaamssamenstelling o.a. vochtbalans, vetpercentage en het percentage van uw spieren en bot..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: Teesa
Wilt u uw gewicht onder controle houden? En bent u op zoek naar een goede en mooie weegschaal om dit bij te houden? Dan is de Teesa TSA0809 de perfecte keuze hiervoor. Deze digitale personenweegschaal met LCD scherm vermeldt uw gewicht uiterst nauwkeurig, tot de honderdste gram en hij meet in dri..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
1 - 4 van 4 (1 pagina's)