Bouw wat je wil met Knex!

Knex (ook wel gestileerd geschreven als K’NEX) is al jarenlang erg geliefd speelgoed, zowel onder kinderen als onder ouders. Deze populariteit is te verklaren: door de hoge mate van interactiviteit en flexibiliteit kunnen kinderen zowel gebaseerd op de handleiding ontwerpen creëren als dat ze hun fantasie de vrije loop laten en eigen creaties bouwen. Daarnaast vinden ouders dit geschikt speelgoed omdat het de eigen creativiteit van kinderen stimuleert, dat ze hierdoor hun grote en kleine motoriek verfijnen en dat dankzij Knex het ruimtelijk inzicht van het kind zich verbetert omdat ze een constructie stapje voor stapje dienen op te bouwen. Knex, zoals geldt voor al het beste speelgoed, is dus niet alleen leuk om mee te spelen; het is nog leerzaam ook! Je zult urenlang bouwplezier beleven met Knex.

Op zoek naar Knex sets? Je vindt ze hier!

Op deze website kun je meerdere soorten Knex sets vinden. In ons assortiment vind je onder andere:

- Knex Classic Intro Set: in dit assortiment vind je de klassieke Knex staafjes en koppelstukken. Er zitten genoeg onderdelen in om een werkende rotor (62 onderdelen), een vliegtuig (67 onderdelen) en een vrachtwagen (67 onderdelen) van te maken. Daarnaast is een dergelijke beginners set ideaal om je eigen creaties mee te maken. Laat je fantasie de vrije loop! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

- Knex Infinite Journey Achtbaan: altijd al je eigen achtbaan willen hebben? Met deze set bouw je, aan de hand van 353 onderdelen, je eigen achtbaan zo bij jou in huis. Je zet je eigen katapult in elkaar waarmee je het karretje afvuurt, waarna deze door de achtbaan roetsjt. Eén van de gaafste KNEX sets. Geschikt voor kinderen van 7  jaar en ouder.

- Knex K-Force Dart Pack Blaster: een pakket van 10 extra foam darts, geschikt voor je eigen Knex K-Force Blaster.

- Knex K-Force K-5 Phantom Building Set: aan de hand van deze set bouw je jouw eigen aanpasbare blaster. Bij deze set zitten 2 foam darts inbegrepen. Hartstikke leuk om mee te spelen, je kunt tot wel 22 meter schieten.

- Knex K-Force Mini Cross Blaster: is een pistoolvormige blaster jou te gewoontjes? Dan is deze crossbow versie van de blaster iets voor jou! Vijf foam darts zitten inbegrepen.

- Knex Koffer met 35 modellen: de ultieme koffer waarmee je kunt creëren wat je maar wilt. Bestaat uit zo’n 480 onderdelen, perfect om jouw creativiteit de vrije loop te laten.

- Knex Revvin 2 in 1 Racecars: aan de hand van 370 onderdeeltjes zet je jouw eigen raceauto in elkaar. Bevat een motor op batterijen (niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

- Knex Talon Twist Achtbaan: als Knex sets ergens bekend om staan, zijn het wel de gigantische achtbanen die je er mee kunt bouwen. De Talon Twist Achtbaan is hier een goed voorbeeld van. Deze achtbaan is ruim een meter hoog en wel 6 meter lang. Bevat 624 onderdelen en een gemotoriseerde verticale kettinglift.

- Knex Thrill Rides Mecha Strike Roller Coaster: Aan de hand van 575 Knex onderdelen bouw je een achtbaan van wel 5 meter! Ook zijn de instructies voor een tweede achtbaan te vinden op de website van Knex.

- Knex Thrill Rides Web Weaver Roller Coaster: de Web Weaver is één van de spannendste achtbanen van Knex. Uit 430 onderdelen maak jij jouw eigen achtbaan. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

- Knex Autobouwset: met Knex kun je bijna alles maken, dus ook deze vet coole auto’s. Aan de hand van 120 klassieke Knex onderdelen kun jij jouw creativiteit de vrije loop laten. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

- Knex Beasts Alive Stompz Set: bouw met Knex jouw eigen draak genaamd Stompz! Met meer dan 350 onderdelen zet je jouw eigen draak in elkaar.

- Knex Building Sets – Builder Basics: met recht te omschrijven als de ideale starterset. Inbegrepen zitten 440 Knex onderdelen waarmee je kunt maken wat je maar wilt. Laat je fantasie de vrije loop en creëer alles wat je maar kunt bedenken. Voor kinderen van 7 jaar en ouder.

- Knex Building Sets – Creation Zone: net als Builder Basic is Creation Zone een uitstekende starterset waarmee je kunt bouwen wat je maar wilt. Deze set is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.

- Knex Clock Work Achtbaan: deze achtbaan bevat een cool parcours, waardoor het elke keer weer een ervaring is om het karretje een rondje te laten maken. Voor kinderen vanaf 7 jaar.

- Knex Combat Crew Building Set: met deze set bouw je vijf legervoertuigen inclusief motoraandrijving. Geschikt vanaf 7 jaar.

- Knex Electric Inferno Achtbaan: aan de hand van 645 Knex onderdelen creëer je jouw eigen coole achtbaan. Geschikt voor kinderen van 9 jaar.

- Knex Revolution Ferris Reuzenrad: dit reuzenrad is gemotoriseerd, waardoor je het rondjes kan laten draaien. Voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Knex

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Knex K-Force Dart Pack 10Stuks Blaster Gratis verzenden

Knex K-Force Dart Pack 10Stuks Blaster

€14,95
Excl. BTW: €12,36
10 extra foam darts voor je K'NEX K-Force blaster .....
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.