Menu
Your Cart

Reiskoffers

Wanneer je op vakantie gaat, is een goede reiskoffer van essentieel. Of je nu een aantal dagen gaat of een langere periode, dankzij de ruimte en de mobiliteit van een reiskoffer zijn ze onmisbaar tijdens jouw vakantie. Daarnaast zijn reiskoffers flexibel qua grootte in inhoud, zodat je de mogelijkheid hebt om de grootte van de koffer aan te passen aan de lengte van de vakantie. Zo ben je er zeker van dat je altijd genoeg spullen meeneemt. Een koffer kiezen is echter niet altijd even gemakkelijk.

Waar moet je op letten wanneer je een reiskoffer koopt?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag ‘wanneer is een reiskoffer goed?’. Dit hangt namelijk af van meerdere factoren, zoals de lengte van je vakantie en hoeveel spullen je neigt mee te nemen wanneer je op vakantie gaat. Daarnaast wil het oog ook wat, zodat voor sommige mensen het uiterlijk van de reiskoffer ook een rol van betekenis speelt. Hierbij wordt vooral gelet op de kleur. Tevens kan gelet worden op de hoogte van de reiskoffer. Alles met een hoogte onder de 56 centimeter telt nog als handbagage. Een aantal van de koffers die je op deze website kunt vinden, zijn 53 centimeter hoog. Wanneer je het prefereert om je reiskoffers als handbagage mee te nemen tijdens je reis, is dit de optie voor jou.

Maar de meest belangrijke factor waarop een reiskoffer wordt uitgekozen is veelal toch de inhoud. Op onze website vind je koffers met een inhoud van 27 liter, 39 liter, 69 liter en 95 liter. Afhankelijk van de lengte van je vakantie en hoeveel spullen je meeneemt op vakantie, zoek je de koffer die het beste aansluit op jouw behoeften. Maar ook andere factoren zoals het aantal wieltjes, ritssluiting of clipsluiting en het materiaal waarvan de koffer gemaakt is kunnen een rol van betekenis spelen bij het uitkiezen van een reiskoffer.

Een mooi assortiment aan reiskoffers

Bij ons in de webshop vind je een aangenaam assortiment aan reiskoffers. Je hebt de keuze uit koffers met verschillende inhoud, en daarnaast heb je ook de keuze tussen de kleuren roze en bruin. Hieronder staan de koffers die je in ons assortiment kunt vinden voor je op een rijtje:

- Reiskoffer licht roze ABS 27 liter: deze koffer is gemaakt van het materiaal ABS, wat staat voor Acrylonitril Butadieen Styreen. Dit materiaal is erg vormvast, licht doch hard en stevig. Daarnaast is het materiaal goedkoop, wat ook terug te zien is aan de prijzen van de koffers. Dit maakt ABS een ideaal materiaal voor reiskoffers, want de koffer blijft gemakkelijk te dragen terwijl het wel een goede bescherming biedt voor de inhoud van de koffer. Dankzij de hoogte van 53 centimeter kun je deze reiskoffer als handbagage meenemen. Met een inhoud van 27 liter is deze koffer perfect voor een wat kortere vakantie of als je over een kortere afstand reist. De koffer is voorzien van een cijferslot waardoor de inhoud van de koffer goed beveiligd is tijdens het reizen.

- Reiskoffer licht roze ABS 27 liter (138): vergelijkbaar met de andere licht roze koffer, maar dan in een lichter roze kleur. Voor wanneer je op zoek bent naar een koffer met een kleur die nog net iets meer opvalt.

- Reiskoffer licht roze ABS 39 liter (138): dezelfde kleur als de vorige koffer, maar deze reiskoffer heeft flink wat meer inhoud. Verder gelden dezelfde kwaliteiten: gemaakt van het stevige ABS materiaal, voorzien van een cijferslot en mee te nemen als handbagage.

- Reiskoffer licht roze ABS 69 liter (138): van dezelfde lijn als de vorige koffers. Door de grotere inhoud is deze koffer meer geschikt voor verre reizen. Verder voorzien van dezelfde eigenschappen als de voorgaande koffers: stevig, goed beschermend en voorzien van een cijferslot.

- Reiskoffer licht roze ABS 95 liter (138): voor de echte vakantieganger. Perfect voor een lange vakantie. Voorzien van een hippe kleur die altijd goed opvalt, zodat je nooit jouw koffer over het hoofd zal zien. Stevig, veel inhoud en voorzien van een cijferslot.

- Reiskoffer roze/goud ABS 27 liter: gemaakt van het goed beschermende materiaal ABS. Het meest geschikt voor kortere vakanties. Dankzij de mooie kleur, welke afhankelijk is van de lichtinval, valt jouw koffer altijd goed op. Toegestaan om als handbagage mee te nemen. Voorzien van een cijferslot.

- Reiskoffer roze/goud ABS 39 liter: vergelijkbaar met de vorige koffer, maar met een iets grotere inhoud.

- Reiskoffer roze/goud ABS 69 liter: de eerste koffer van deze lijn welke een te grote hoogte heeft om mee te nemen als handbagage. Meer geschikt voor langere vakanties. Verder voorzien van de voordelen van de andere koffers: stevig, goed beschermend en beschikt over een cijferslot.

- Reiskoffer roze/goud ABS 95 liter: de grootste koffer voor de echte verre reiziger. Groot formaat, stevig, beschermend en voorzien van een cijferslot.