Menu
Your Cart

Koptelefoons

Ben jij een echte muziekliefhebber en wil je overal je favorieten muziek luisteren waar je ook bent? Kies dan voor een hoofdtelefoon in je favorieten kleur en uitvoering. De koptelefoons zijn uitgevoerd met goede luidspeakers die zorgen voor een super helder geluid om nog meer te genieten van je muziek.

Merk: Krüger&Matz
De Krüger & Matz KM0622 is een krachtige bluetooth hoofdtelefoon die het mogelijk maakt dat u de muziek van uw telefoon of ander apparaat streamt naar uw hoofdtelefoon. Er is dus geen bedrade verbinding meer noodzakelijk. De KM0622 is uitgerust met zachte oorschelpen en een verstelbare hoofdband..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Merk: Krüger&Matz
krüger & Matz heeft met de KM0636 qua prijs/kwaliteitsverhouding het beste model in de markt! Deze fraai afgewerkte hoofdtelefoon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeker voor het oor. Als u niet beter wist, lijkt het net of u zich bevindt in een concertzaal! De KM0636 wordt gelever..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Merk: Krüger&Matz
Deze volledig professionele hoofdtelefoon is niet alleen voor liefhebbers van goed geluid, maar ook voor mensen die graag hun vrije tijd doorbrengen achter hun computer. De KM0885 geeft een mooi, evenwichtig en helder geluid, en heeft een modern design. De 50mm grote oorschelpen die zijn gemaakt zac..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Muse
Deze stijlvolle Muse M-278BT draadloze en opvouwbare hoofdtelefoon is uw trouwe metgezel bij het beluisteren van uw favoriete muziek. Waar u ook bent en wat u ook gaat doen, U kunt zonder enige beperking genieten van de uitstekende geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon. De Muse M-278BT is uitgerus..
€44,95
Excl. BTW:€37,15
Merk: GPO
Deze GPO KW938BT HEADSET jaren’80 stijl hoofdtelefoon ziet er misschien simpel uit, maar niets is minder waar. Onder deze coole retro sponsachtige oranje oordoppen zit een ware schat verbogen. Door Bluetooth® is deze retro hoofdtelefoon met ingebouwde microfoon helemaal draadloos. Batterijen zijn ve..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Merk: Krüger&Matz
De Krüger & Matz KM0623 is een krachtige bluetooth hoofdtelefoon die het mogelijk maakt dat u de muziek van uw telefoon of ander apparaat streamt naar uw hoofdtelefoon. Er is dus geen bedrade verbinding meer noodzakelijk. De KM0623 is uitgerust met zachte oorschelpen en een verstelbare hoofdband..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Merk: Krüger&Matz
Waar u ook bent en wat u ook doet, met de KM0650G kunt u overal genieten van een uitstekende geluidskwaliteit zonder enige beperkingen. De KM0650G is draadloos en heeft Bluetooth en NFC-connectiviteit, zodat u eenvoudig via uw smartphone of tablet naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Op de oorsc..
€87,00
Excl. BTW:€71,90
Merk: Krüger&Matz
Waar u ook bent en wat u ook doet, met de KM0650S kunt u overal genieten van een uitstekende geluidskwaliteit zonder enige beperkingen. De KM0650S is draadloos en heeft Bluetooth en NFC-connectiviteit, zodat u eenvoudig via uw smartphone of tablet naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Op de oorsc..
€87,00
Excl. BTW:€71,90
Merk: Krüger&Matz
Deze stijlvolle Krüger&Matz KM0655 draadloze en opvouwbare hoofdtelefoon is uw trouwe metgezel bij het beluisteren van uw favoriete muziek. Waar u ook bent en wat u ook gaat doen, U kunt zonder enige beperking genieten van de uitstekende geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon. De Krüger & M..
€64,95
Excl. BTW:€53,68
Merk: Krüger&Matz
Deze stijlvolle Krüger&Matz KM0655L draadloze en opvouwbare hoofdtelefoon is uw trouwe metgezel bij het beluisteren van uw favoriete muziek. Waar u ook bent en wat u ook gaat doen, U kunt zonder enige beperking genieten van de uitstekende geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon. De Krüger & ..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Merk: Krüger&Matz
De Krüger & Matz KM0656 is de ideale bluetooth hoofdtelefoon voor uw kind. Dankzij de bluetooth functie kun je de hoofdtelefoon eenvoudig koppelen aan een telefoon of tablet. Er is dus geen bedrade verbinding meer noodzakelijk. De zachte oorschelpen gemaakt van eco leer en de verstelbare hoofdb..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Merk: Krüger&Matz
De Krüger & Matz KM0657 is de ideale bluetooth hoofdtelefoon voor uw kind. Dankzij de bluetooth functie kun je de hoofdtelefoon eenvoudig koppelen aan een telefoon of tablet. Er is dus geen bedrade verbinding meer noodzakelijk. De zachte oorschelpen gemaakt van eco leer en de verstelbare hoofdb..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
1 - 12 van 30 (3 pagina's)