Menu
Your Cart

Wokpannen

Wokpannen

Een wokpan is een halfronde holle pan en is hierdoor dieper dan een normale braad of bakpan. De wokpan is steeds vaker te vinden in onze keukens omdat de wokpan uitstekend geschikt is om te roerbakken en te wokken.

Wokpan voor inductie

De inductiekookplaat wordt steeds populairder in de Nederlandse keukens waardoor alle wokpannen bij Jantje van Alles geschikt zijn voor inductie. Tevens zijn de wokpannen ook geschikt voor alle andere warmtebronnen zoals gas en elektra. Door deze specificaties zijn de wokpannen voor elke keuken geschikt.

Wokpan Kookkunst Holland

De wokpannen van Kookkunst Holland zijn gemaakt van een hoogwaardig gietaluminium met een marmeren coating. De marmeren coating zorgt ervoor dat tijdens het wokken het eten niet aanbakt en de wokpan gemakkelijk is schoon te maken na gebruik. Tevens bevatten de wokpannen geen PFOA wat slecht is voor het milieu en gezondheid.

Met de meegeleverde glazen deksels wordt het eten sneller warm en bespaar je energie tijdens het koken. Tevens blijven alle sappen tijdens het wokken in de wokpan wat zorgt voor meer smaak.

De wokpannen zijn leverbaar in twee verschillende maten, zo is er een wokpan van 40 en 36 centimeter.

Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze wokpan kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te maken. De Kookkunst Holland wokpan heeft een diameter 24 centimeter en is 6,5 centimeter hoo..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze wokpan kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te maken. De Kookkunst Holland wokpan heeft een diameter 28 centimeter en is 7 centimeter hoog. Dankzij..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Het merk Kookkunst Holland maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze wokpan kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te maken. De Kookkunst Holland wokpan heeft een diameter 36 centimeter en is 9,5 centimeter hoog. Dankz..
€39,95
Excl. BTW:€33,01
1 - 3 van 3 (1 pagina's)