Menu
Your Cart

Watertafels

Merk: BIG
De mooie grachten van Amsterdam zijn nu ook te vinden in de waterbaan Amsterdamvan Waterplay! Draai de sluizen en waterkeringen open, laat speedboten, jetski's en vrachtschepen hun route vervolgen en takel met de kraan vrachtladingen aan wal.De waterbaan 'Amsterdam' bestaat uit diverse elementen we..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Merk: BIG
De mooie grachten van Amsterdam zijn nu ook te vinden in de waterbaan Rotterdam van Waterplay! Draai de sluizen en waterkeringen open, laat speedboten, jetski's en vrachtschepen hun route vervolgen en takel met de kraan vrachtladingen aan wal.De waterbaan 'Amsterdam' bestaat uit diverse elementen w..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Merk: Feber
Evolutionaire zand en water speeltafel met twee bassins. Wordt geleverd met accessoires voor nog meer speelplezier. Deksel maakt het mogelijk om het speeleiland ook als tafel te gebruiken en dient als bescherming voor het zand en water. Heldere kleuren. Afmeting 46 x 71 x 71 cm...
€56,95
Excl. BTW:€47,07
Merk: Little Tikes
Deze leuke watertafel zit vol met leuke speeltjes om mee te spelen. Met de verwisselbare pijpen en verbindingen kunnen peuters hun fijne motoriek verbeteren, vaardigheden delen en hun verbeelding ontwikkelen. De waterpomp stuurt het water omhoog in de watertoren. De watertafel heeft precies de goede..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
Merk: Jamara
Jamara watertafel 2-in-1 Watertafel voor urenlang waterplezier. De extra accessoires zorgen voor nog meer speelplezier. In het midden is er de mogelijkheid om een of meerdere zandkastelen te bouwen. Zodat deze tafel gebruikt kan worden als water- en zandtafel. Er zijn vele variaties mogelijk! ..
€33,04
Excl. BTW:€27,31
Merk: Step2
Step2 Summer Showers Splash Tower watertafel Met deze gave watertafel hebben kinderen uren speelplezier! Kleine avonturiers kunnen op deze tafel heerlijk rondspetteren. Het ontwerp van de watertafel zorgt ervoor dat meerdere kinderen tegelijk kunnen spelen en de watertafel heeft een regendouche v..
€101,99
Excl. BTW:€84,29
Merk: Step2
Step 2 waterval Discovery Wall Leef je uit deze supergave waterval Discovery Wall van Step2! Schep het water en geniet van hoe het water door het waterdoolhof naar beneden stroomt. De kleurrijke doolhofstukken zijn eenvoudig te verplaatsen zodat je telkens een andere baan kunt maken. De dubbelzij..
€94,90
Excl. BTW:€78,43
Merk: Jamara
Jamara zand- en watertafel Speelplezier gegarandeerd met deze zand- en watertafel! Hij zit boordevol verrassingen om mee te spelen. De tafel bevat verschillende elementen die de motoriek bevorderen en de fantasie stimuleren. Verder bevordert de tafel ook het actief spelen met zand en water. De be..
€36,00
Excl. BTW:€29,75
Merk: SES Creative
SES Creative speelmat keuken Neem deze speelmat mee naar buiten, rol hem uit op een zandig oppervlak en je bent klaar voor een rollenspel! Plaats een pan in de oven, draai je denkbeeldige pannenkoek boven het fornuis en giet water in de gootsteen om je vaat te reinigen. Specificaties: Kleur: ..
€10,45
Excl. BTW:€8,64
Merk: Basic
Met deze speeltafel heb je zowel waterplezier als zandplezier. De tafel heeft 2 compartimenten: ̩̩n voor zand en ̩̩n voor water. Zo kun je tegelijk met zand ̩n met water spelen!De tafel heeft een deksel, dat je kunt gebruiken om te voorkomen dat er viezigheid in het zand komt, maar ook als tafelblad..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
1 - 10 van 10 (1 pagina's)