Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

23 mei Platinum multifunctionele kookpan - inductie
HanMarcel 1 7026
Platinum Multi pan Deze multifunctionele braadpan is de pan die je in de keuken moet hebben. Met de braadpan kan je namelijk frituren, braden, koken, bakken en gebruiken als ovenschaal. De Multi pan ..
22 apr. Aggregaat beste koop
HanMarcel 0 7471
Welk aggregaat is de beste koop qua prijs en kwaliteitverhouding. Het is natuurlijk belangrijk goed te weten waarvoor je het aggregaat wilt gaan gebruiken en hoeveel vermogen je nodig hebt. Wanneer je..
22 apr. Aggregaat levert geen stroom meer
18 26270
Aggregaat levert geen stroom meer Een aggregaat is altijd handig tijdens het klussen of op een moestuin voor diverse gereedschappen waarvoor stroom nodig is. Helaas kan een aggregaat ook stuk gaan wa..
22 apr. Wat voor aggregaat heb ik nodig
2 14341
Wat voor een aggregaat je nodig hebt hangt af voor welke doeleinde je het aggregaat wilt gaan gebruiken. Dit is zeer belangrijk omdat verschillende verbruikers een verschillend vermogen vragen van een..
22 apr. Wat is een piekstroom coëfficiënt aggregaat
0 10294
Bij het kopen van een aggregaat moet er altijd rekening worden gehouden met de piekstroom coëfficiënt van het aan te sluiten apparaat. De piekstroom van een apparaat is het vermogen die nodig is om he..
22 apr. Wat is een inverter aggregaat
2 13116
Een aggregaat die beschikt over de inverter techniek levert een constante spanning die geschikt is voor gevoelige elektronica. Hierdoor is de inverter geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken voor je tv,..
22 apr. Aggregaat lekt benzine
1 9885
Aggregaat lekt benzine Wanneer je aggregaat benzine lekt kan dit verschillende oorzaken hebben. Lees hieronder wat de oorzaken kunnen zijn en hoe je dit probleem heb best op kan oplossen. Start een a..
22 apr. Aggregaat kopen
137 8588
Aggregaten voor stroom zonder stopcontact Soms komt het voor dat je aan het klussen gaat met elektrische apparatuur, maar er is geen stopcontact bij de hand. In zo’n geval is een aggregaat een erg nu..
22 apr. Stroomgenerators
5 7914
Stroom nodig op plekken waar geen stopcontacten aanwezig zijn? Dan is een stroomgenerator het hulpmiddel die u nodig hebt. Lees hier meer over de stroomgenerators van Holland Kraft, Graphite en Würzbu..
22 apr. Onderdelen voor je aggregaat nodig?
1 6998
Onderdelen voor je aggregaat nodig? Dan ben je bij Jantje van Alles bij het goede adres met een groot aanbod aggregaat onderdelen. Onderdelen voor diverse merken zoals Hollandkraft, kraftech, Prokraft..
22 apr. De Kraftech KT-2000 stroomaggregaat
2 7383
De Kraftech KT-2000 stroomaggregaat is een portable aggregaat met een vermogen van 2000 Watt. Deze aggregaat is 18 kg en neem je dus gemakkelijk mee naar elke klus. Doordat de Kraftech KT-2000 stroom..
22 apr. De steppen van Rebel nu direct leverbaar
10 6766
Rebel is een merk dat goede kwalitatieve steppen produceert voor een betaalbare prijs. Het merk Rebel heeft  verschillende soorten steppen op de markt voor verschillende doeleinde. Zo hebben ze stunts..
1 - 12 van 30 (3 pagina's)