Stroom nodig op plekken waar geen stopcontacten aanwezig zijn? Dan is een stroomgenerator het hulpmiddel die u nodig hebt. Lees hier meer over de stroomgenerators van Holland Kraft, Graphite en Würzburg Germany.

Stroom nodig op de boot, camping of tijdens het klussen? Dan is een stroomgenerator de uitkomst. Jantje van alles heeft meerdere stroomgenerators op voorraad met verschillende specificaties voor diverse doeleinden. De generators hebben meerdere aansluitingen voor alle denkbare apparaten. Zo hebben de stroomgenerators 3x 220V, 1x 380V en 1x 12V aansluitingen. De 220V aansluitingen geven per stuk maximaal 2300W en continu 2000W zo is er altijd voldoende wattage en kunnen er gemakkelijk meerdere apparaten worden aangesloten.

 

Onze Holland Kraft Professionele Stroomgenerator weegt 38 kg en is daarom uitgevoerd als kruiwagenmodel. Doordat de Holland Kraft Stroomgenerator is uitgevoerd met wielen en handgrepen is deze makkelijk te vervoeren en hoef je hem niet te tillen. De Stroomgenerator is uitgevoerd met een benzinemeter en alarm bij laag olie-niveau. De benzinetank heeft een inhoud van 15 liter voor normale benzine (Euro95). De Holland Kraft Stroomgenerator kan op 1 tank brandstof ca. 12 uur functioneren. Deze krachtige Stroomgenerator van Holland Kraft kost €295,00 en wordt gratis verzonden. Bekijk hem hier!

 

De Würzburg Germany W8500 benzine aggregaat is eem krachtige stroomgenerator met een vermogen van 3x 2300 watt. De 6,5 PK motor werkt op normale autobenzine loodvrij en heeft een tank met een inhoud van 15 liter. Bekijk de Würzburg Germany W8500 benzine aggregaat hier!