Menu
Your Cart

Kampeerartikelen

Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 12 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 6 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en werkt op..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 9 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Teesa
Neem je graag je eigen koffie mee onderweg? De TSA0008 thermosbeker van Teesa garandeert vrijheid en veiligheid tijdens gebruik in de auto, trein of tram. Deze compacte thermosbeker met een inoud van 500ml is gemaakt van roestvrij staal en wordt gekenmerkt door zeer goede thermische eigenschappen. H..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Merk: Teesa
Voor de gas BBQ’s van Teesa heeft Teesa een eigen gasdrukregelaar waarmee u de BBQ eenvoudig op een gasfles aansluit. Naast het verloopstuk bevat de set 2 slangklemmen en een meter lange PVC slang versterkt met textielomslag. Specificaties: • Gasdrukregelaar + gasslang + 2x slangklem • Drukrege..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
1 - 5 van 5 (1 pagina's)