Broodroosters

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Teesa TSA3302 Broodrooster  850W  wit

Teesa TSA3302 Broodrooster 850W wit

€22,95
Excl. BTW: €18,97
Met de TSA 3302 broodrooster maakt u de meest knapperige toasts. Met het stijlvolle witte apparaat m...
Teesa TSA3300 Broodrooster, 850W, RVS

Teesa TSA3300 Broodrooster, 850W, RVS

€34,95
Excl. BTW: €28,88
Met het TSA 3300 broodrooster maakt u voor elk moment van de dag de lekkerste toasts voor het hele g...
Teesa TSA3301 Broodrooster, 700W, wit

Teesa TSA3301 Broodrooster, 700W, wit

€14,95
Excl. BTW: €12,36
Met het TSA 3301 broodrooster maakt u voor elk moment van de dag de lekkerste toasts voor het hele g...
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.