Keuken, personen en winkelweegschalen

Weegschalen worden vaak gebruikt in de keuken om ingrediënten af te wegen voor de lekkerste gerechten. Dit soort keukenweegschalen kunnen vaak wegen tot een lager kilogram dan bijvoorbeeld een personenweegschaal. Met een keukenweegschaal kan je laag gewicht precies afwegen omdat dit belangrijk is voor diverse gerechten. Met een personenweegschaal kan je zwaardere objecten en personen wegen en maakt ook grotere stappen in de eenheden. Waar ook veel weegschalen worden gebruikt zijn in winkels en op markten waar vaak gerekend wordt met kiloprijzen. De winkelweegschalen berekenen automatisch het totaalbedrag door de kiloprijzen te vermenigvuldigen.

Keukenweegschalen

Bij keukenweegschalen is het belangrijk dat deze precies en kleine hoeveelheden kunnen afwegen. Dit omdat het bij sommige gerechten of taarten curiaal is dat de ingrediënten op het juiste gewicht wordt afgewogen. De keukenweegschaal van Royalty Line heeft een schaal van 1 gram wat betekend dat deze weegschaal steeds met 1 gram omhoog gaat. De glazen Royalty Line KF-5 keukenweegschaal kan maximaal 5 kilo wegen wat voldoende is voor het afwegen van ingrediënten in de keuken. Deze keukenweegschaal is gemaakt van gehard glas en is uitgevoerd met tiptoetsen en automatische uitschakeling.

Personenweegschalen

Wanneer je veel sport, gezond leeft en wilt afvallen is het belangrijk om je lichaamsgewicht bij te houden. Met de personenweegschaal van Royalty Line PS-7 kun je dit gemakkelijk doen door de vele precisie sensoren. Deze personenweegschaal kan tot gewicht van maximaal 150 kilo wegen en is gemaakt van 6 mm dik gehard glas. Het is wel belangrijk om altijd op hetzelfde tijdstip te wegen om een realistisch gewicht te krijgen. De Royalty Line PS-7 personenweegschaal is direct te gebruiken door de meegeleverde batterij.

Winkelweegschalen

In een winkel of op de markt worden weegschalen gebruikt om de totale kostprijs te bereken. Dit doet de winkelweegschaal door de kiloprijs te vermenigvuldigen met het gewicht hierdoor ziet de winkelier en de klant direct de prijs. Bij de leverbare marktweegschalen kunnen maximaal 8 verschillende standaard kiloprijzen worden ingesteld om zo snel tot een goede prijs te komen. De verschillende marktweegschalen kunnen een gewicht wegen van maximaal 30, 100 en 300 kilo wegen die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Op bijvoorbeeld de markt kan het zijn dat er geen stroom aanwezig is waardoor je de ingebouwde accu kunt gebruiken van de winkelweegschalen. Op deze manier kun je toch door gaan met afwegen en verkopen.

Digitale Markt Weegschaal met rekenfunctie tot 30 KG

De kleinste marktweegschaal is een weegschaal die een maximaal gewicht van 30 kilo kan wegen die ideaal is voor op de markt. Deze marktweegschaal is uitgevoerd met een oplaadbare batterij zodat deze overal gebruikt kan worden zelf als er geen stroom aanwezig is. Het afweegplateau is gemaakt van RVS dat zeer gemakkelijk is schoon te maken voor de hygiëne van de winkelweegschaal. Ook deze markt weegschaal heeft een rekenfunctie wat betekend dat de weegschaal direct de totaalprijs uitrekent. Er kunnen standaard 8 unitprijzen worden opgeslagen om zo snel een totaalprijs te berekenen. Het gewicht wat de marktweegschaal weegt wordt weergegeven op het digitale display in 5 cijfers om zo een precieze prijs weer te geven. De totaal prijs kan maximaal met 6 cijfers worden weergegeven op het digitale display.

Royalty Rolls markt- winkelweegschaal max 100 Kilo AS-83CL

De zwaardere winkelweegschaal kan een maximaal gewicht wegen van 100 kilo en is volledig afgewerkt met roestvrijstaal. Met deze markt weegschaal kunnen 7 verschillende kiloprijzen worden opgeslagen om zo snel een totaalbedrag te berekenen. Met stappen van 50 gram berekend deze winkel weegschaal het exacte gewicht in een handomdraai. Het weegplateau is uitgevoerd met meerdere nauwkeurige sensoren en is gemakkelijk schoon te maken omdat het weegplateau is gemaakt van roestvrijstaal. De marktweegschaal kan doormiddel van een adapter worden opgeladen waardoor de winkelweegschaal niet perse een netvoeding nodig heeft. Omdat er een accu aanwezig is in de winkelweegschaal kan deze overal worden gebruikt.

Royalty Rolls markt- winkelweegschaal max 300 Kilo AS-118BC

De marktweegschaal die het zwaarste gewicht kan wegen is de AS-118BC en heeft een maximaal weeggewicht van 300 kilo. Ook deze winkelweegschaal is uitgevoerd met een geheugen voor het opslaan van kiloprijzen. Deze markt weegschaal kan wegen in stappen van 100 gram en doet dit nauwkeurig met de vele sensoren in het weegplateau. De AS-118BC weegschaal is tevens ook uitgevoerd met een oplaadbare accu waardoor je de winkel weegschaal overal kunt gebruiken zelf wanneer er geen stroom aanwezig is. Met de verstelbare voetjes kan de weegschaal waterpas worden gezet en direct gebruikt worden.

Weegschalen

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Digitale Markt Weegschaal met rekenfunctie tot 30 KG Gratis verzenden

Digitale Markt Weegschaal met rekenfunctie tot 30 KG

€59,00
Excl. BTW: €48,76
Deze mooie weegschaal is ideaal voor de markt, omdat deze weegschaal weegt en direct de prijs laat z...
Royalty Line persoonweegschaal PS-7 Gratis verzenden

Royalty Line persoonweegschaal PS-7

€24,95
Excl. BTW: €20,62
Met de Royalty Line persoonweegschaal PS-7 weeg jij hoeveel je bent afgevallen met je gezonde levens...
Sale Royalty Rolls markt- winkelweegschaal max 300 Kilo AS-118BC Gratis verzenden

Royalty Rolls markt- winkelweegschaal max 300 Kilo AS-118BC

€129,00 €99,00
Excl. BTW: €81,82
Deze mooie Royalty Rolls winkelweegschaal AS-118BC is ideaal voor in een winkel of op de markt. ...
Teesa TSA0805 Keukenweegschaal met kom 1,8 liter

Teesa TSA0805 Keukenweegschaal met kom 1,8 liter

€19,95
Excl. BTW: €16,49
Onmisbaar in de professionele keuken Deze Teesa TSA0805 keukenweegschaal met roestvrijstalen kom (1...
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.