Snelkookpannen

Een snelkookpan is een volledig afgesloten pan met een speciale deksel. Doordat een snelkookpan volledig is afgesloten wordt de druk in de pan tijdens het koken opgevoerd. Hierdoor is je eten extra snel klaar en bespaar je ook nog eens energie! De speciale deksel is in het bezit van een overdrukventiel die voorkomt dat de snelkookpan kan overkoken.

Er zijn bij Jantje van Alles diverse snelkookpannen leverbaar met een verschillende capaciteit qua inhoud. Zo zijn er snelkookpannen van 4, 6, 8 en 10 liter leverbaar waardoor er altijd een geschikte snelkookpan is voor jouw doeleinde.

Snelkookpan voor inductie

Het koken op een inductiekookplaat komt steeds vaker voor waardoor wij alleen nog maar snelkookpannen leveren die hiervoor geschikt zijn. Voor het gebruik van een inductiekookplaat heb je namelijk speciale pannen nodig die voor dit type kookplaat geschikt zijn. Tevens zijn de snelkookpannen ook geschikt voor alle andere warmtebronnen zoals gas en elektra. Kortom de onderstaande snelkookpannen zijn geschikt voor elk huishouden.

Snelkookpannen van Kookkunst Holland

Het merk Kookkunst Holland heeft een groot assortiment aan kookgerei wat geschikt is voor elke keuken. In dit grote assortiment bevinden zich ook een aantal snelkookpannen in diverse maten. Deze pressure cookers van Kookkunst Holland zijn leverbaar in 4, 6, 8 en 10 liter en zijn gemaakt van roestvrijstaal. Door het fraaie design passen deze pressure cookers in elke keuken.

Ook zijn de snelkookpannen uitgevoerd met een koude handgreep die niet warm of heet wordt tijdens het koken. Hierdoor kun je de snelkookpan gemakkelijk verplaatsen of afgieten tijdens het koken.

Door de dubbele beveiliging die Kookkunst Holland heeft gebruikt kan er tijdens het koken nooit te veel druk ontstaan in de snelkookpan. Deze dubbele beveiliging zorgt voor extra veiligheid tijdens het koken voor de gebruiker.

Snelkookpannen

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kookkunst Holland snelkookpan 10 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker Gratis verzenden

Kookkunst Holland snelkookpan 10 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker

€64,95
Excl. BTW: €53,68
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de bes...
Kookkunst Holland snelkookpan 4 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker Gratis verzenden

Kookkunst Holland snelkookpan 4 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker

€49,95
Excl. BTW: €41,28
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de bes...
Kookkunst Holland snelkookpan 6 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker Gratis verzenden

Kookkunst Holland snelkookpan 6 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker

€54,95
Excl. BTW: €45,41
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de bes...
Kookkunst Holland snelkookpan 8 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker Gratis verzenden

Kookkunst Holland snelkookpan 8 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker

€59,95
Excl. BTW: €49,55
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de b...
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.