Menu
Your Cart

Snelkookpannen

Snelkookpannen

Een snelkookpan is een volledig afgesloten pan met een speciale deksel. Doordat een snelkookpan volledig is afgesloten wordt de druk in de pan tijdens het koken opgevoerd. Hierdoor is je eten extra snel klaar en bespaar je ook nog eens energie! De speciale deksel is in het bezit van een overdrukventiel die voorkomt dat de snelkookpan kan overkoken.

Er zijn bij Jantje van Alles diverse snelkookpannen leverbaar met een verschillende capaciteit qua inhoud. Zo zijn er snelkookpannen van 4, 6, 8 en 10 liter leverbaar waardoor er altijd een geschikte snelkookpan is voor jouw doeleinde.

Snelkookpan voor inductie

Het koken op een inductiekookplaat komt steeds vaker voor waardoor wij alleen nog maar snelkookpannen leveren die hiervoor geschikt zijn. Voor het gebruik van een inductiekookplaat heb je namelijk speciale pannen nodig die voor dit type kookplaat geschikt zijn. Tevens zijn de snelkookpannen ook geschikt voor alle andere warmtebronnen zoals gas en elektra. Kortom de onderstaande snelkookpannen zijn geschikt voor elk huishouden.

Snelkookpannen van Kookkunst Holland

Het merk Kookkunst Holland heeft een groot assortiment aan kookgerei wat geschikt is voor elke keuken. In dit grote assortiment bevinden zich ook een aantal snelkookpannen in diverse maten. Deze pressure cookers van Kookkunst Holland zijn leverbaar in 4, 6, 8 en 10 liter en zijn gemaakt van roestvrijstaal. Door het fraaie design passen deze pressure cookers in elke keuken.

Ook zijn de snelkookpannen uitgevoerd met een koude handgreep die niet warm of heet wordt tijdens het koken. Hierdoor kun je de snelkookpan gemakkelijk verplaatsen of afgieten tijdens het koken.

Door de dubbele beveiliging die Kookkunst Holland heeft gebruikt kan er tijdens het koken nooit te veel druk ontstaan in de snelkookpan. Deze dubbele beveiliging zorgt voor extra veiligheid tijdens het koken voor de gebruiker.

Met de kookkunst Holland 7 liter snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de beste gerechten. De Kookkunst Holland snelkookpan is gemaakt van aluminium en heeft een inhoud van 7 liter. De snelkookpan van Kookkunst Holland is geschikt voor alle warmtebronnen inclusie..
€44,95
Excl. BTW:€37,15
Met de kookkunst Holland 7 liter snelkookpan zwart bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de beste gerechten. De Kookkunst Holland snelkookpan is gemaakt van aluminium en heeft een inhoud van 7 liter. De snelkookpan van Kookkunst Holland is geschikt voor alle warmtebronnen in..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Kookkunst Holland snelkookpan 10 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker
Meest verkocht
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de beste gerechten. De Kookkunst Holland snelkookpan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een inhoud van 4 liter. De 10 liter inhoud van de snelkookpan is ideaal om groente, soep, (stoof) vlees en andere ..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Kookkunst Holland snelkookpan 4 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker
Meest verkocht
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de beste gerechten. De Kookkunst Holland snelkookpan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een inhoud van 4 liter. De 4 liter inhoud van de snelkookpan is ideaal om groente, soep, (stoof) vlees en andere g..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Kookkunst Holland snelkookpan 6 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker
Meest verkocht
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de beste gerechten. De Kookkunst Holland snelkookpan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een inhoud van 6 liter. De 6 liter inhoud van de snelkookpan is ideaal om groente, soep, (stoof) vlees en andere g..
€59,95
Excl. BTW:€49,55
Kookkunst Holland snelkookpan 8 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker
Meest verkocht
Met de kookkunst Holland snelkookpan bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de beste gerechten. De Kookkunst Holland snelkookpan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een inhoud van 8 liter. De 8 liter inhoud van de snelkookpan is ideaal om groente, soep, (stoof) vlees en andere g..
€64,95
Excl. BTW:€53,68
1 - 6 van 6 (1 pagina's)