Menu
Your Cart

DAB+ Radio's

Een DAB+ radio kent veel voordelen ten opzichte van de traditionele AM/FM radio. Zo kun je meer radiozenders beluisteren en doe je dit voortaan zonder vervelende ruis. Radio luisteren via een digitaal ethersignaal doe je zonder gebruik te maken van kabels of het internet. Je kunt een DAB+ radio aanschaffen voor thuis, op het werk of onderweg. Er is een breed assortiment DAB+ radio’s beschikbaar zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete radiozenders!

Digitale etherzenders beluisteren met de DAB+ radio

DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is de opvolger van het analoge FM. Je kunt hier gebruik van maken zonder dat er verbinding nodig is met een kabel of met het internet. Het enige wat je nodig hebt is een DAB+ radio die een speciale chip bevat zodat deze geschikt is om de digitale etherzenders te ontvangen. Doordat je geen internet of kabels nodig hebt, kun je altijd en overal gebruik maken van de DAB+ radio. DAB+ heeft op dit moment vrijwel landelijke dekking in Nederland, inclusief de Waddeneilanden.

Ruim aanbod zenders

Met de DAB+ radio’s kun je een groot aantal radiozenders ontvangen. De publieke omroep, regionale zenders en commerciële radiostations zenden uit via DAB+. En het aanbod van radiozenders zal in de nabije toekomst alleen maar groeien. Houd er wel rekening mee dat het aanbod van radiozenders per regio kan verschillen. Zo kent de Randstad een ander aanbod dan bijvoorbeeld Drenthe. De publieke omroep en de meeste commerciële radiozenders kennen echter een landelijke dekking.

De DAB+ radio voor thuis en onderweg

Het grote voordeel van DAB+ radio’s is dat deze altijd en overal te gebruiken zijn. Zo kun je de radio meenemen naar de camping om naar je favoriete zenders te luisteren. Er zijn ook speciale DAB+ radio’s voor in de auto, zodat je onderweg altijd een loepzuivere ontvangst hebt. Al zijn de DAB+ radio’s ontworpen voor gebruik buitenshuis, ook binnenshuis zijn het ideale radio’s. Zo zijn er verschillende DAB+ wekkerradio’s verkrijgbaar zodat je altijd wakker kunt worden met je favoriete muziekzender.

De voordelen van de DAB+ radio

De digitale etherzenders zorgen voor een zuivere geluidskwaliteit zonder ruis en storingen. Dat is een grote verbetering ten opzichte van de radio over de FM-band! Bovendien is het zenderaanbod groter dan bij analoge radio. Sterker nog, het aantal analoge zenders neemt snel af, terwijl het digitale aanbod alleen maar toeneemt. Je hoeft ook niet langer meer te zoeken op de frequentie, een zender zoek je voortaan gewoon op naam. Tot slot biedt de DAB+ radio je aanvullende informatie over het programma of andere interessante updates over het weer en de toestand op de weg.

Radio luisteren met DAB+

De digitale etherzenders zijn volledig gratis te beluisteren. Om het signaal te kunnen ontvangen heb je echter een DAB+ radio nodig die daar de mogelijkheden toe biedt. Je bent niet langer meer afhankelijk van kabels of de aanwezigheid van internet. Met een DAB+ radio pik je het digitale radiosignaal eenvoudig uit de lucht. Je betaalt dus eenmalig voor de aanschaf van een goede radio met DAB+ technologie en kunt daarna onbeperkt genieten van het ruime zenderaanbod.

Kies een radio met een goede ontvangst

Voor het luisteren van digitale radiozenders is het dus belangrijk om een radio te kiezen waarmee je DAB+ kunt ontvangen. Het plezier dat je aan de radio zal beleven wordt bepaald door de ontvangst van de zenders. Een goede antenne is een must om het digitale signaal goed te kunnen ontvangen. Let daarom bij de aanschaf met name op de kwaliteit en de bereikbaarheid van de antenne. Voor een goede kwaliteit van de radiozenders is een goede antenne van groot belang!

DAB+ radio voor thuis en onderweg

Wil jij altijd en overal radio kunnen luisteren? Wil jij je niet langer ergeren aan ruis en storingen? En wil je niet meer afhankelijk zijn van kabels of internet om het radiosignaal te kunnen ontvangen? Dan ben je toe aan een DAB+ radio! De DAB+ radio staat garant voor eindeloos veel luisterplezier thuis en onderweg! Op deze site vind je een ruim assortiment DAB+ radio’s die speciaal zijn uitgerust om digitale etherzenders uit de lucht te ontvangen. Het assortiment bevat zowel radio’s voor thuis als portable radio’s voor onderweg.

GPO WINCHESTERDAB DAB+/FM-radio met jaren ’50 ontwerp
niet op voorraad
Merk: GPO
Alsof ze rechtstreeks uit de jaren ’50 komt deze elegante DAB+/FM-radio van GPO. Met de GPO WinchesterDAB radio is het mogelijk om zowel naar digitale als FM radiostations te luisteren. U heeft dus toegang tot een enorme hoeveelheid zenders zodat uw favoriete muziek er altijd tussen zit. Om het u ma..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Krüger&Matz KM0816 DAB+, internet en FM radio met Bluetooth connectiviteit
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Krüger&Matz
De Krüger & Matz KM0816 is een compacte en meer dan complete radio. Deze radio is uitgerust met DAB+, internet- en FM radio. U kunt zoeken op stationsnaam of muziekgenre. Zodoende vindt u heel snel en gemakkelijk uw favoriete radiozender tussen het aanbod van meer dan 10.000 zenders waarover u d..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Merk: Muse
Deze stoere Muse M-108DW is een opvallende verschijning. Deze radio is zeer compact en fraai afgewerkt. Door de compactheid is deze radio eenvoudig mee te nemen. Met deze radio maakt u ongetwijfeld de blits, waar u ook bent; in het park, op de camping of op het strand. Met DAB+ wordt radio luistere..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Merk: Muse
Met de Muse M-117DB DAB+/FM radio kunt u volop genieten van uw favoriete radiozenders. Dankzij DAB+ wordt radio luisteren nog leuker. DAB+ biedt meer aanbod van zenders en geeft een heldere geluidskwaliteit zonder ruis. Deze stijlvolle compacte DAB+ radio kunt u eenvoudig afstemmen op zendernaam mid..
€76,95
Excl. BTW:€63,60
Merk: Muse
De Muse M-128DBT radio is uitgerust met de meest moderne snufjes, te weten bluetooth connectiviteit en DAB+. Het is dus mogelijk om zowel naar digitale als FM radiostations te luisteren. Hierdoor heeft u toegang tot een enorme hoeveelheid zenders waardoor uw favoriete muziek / zender er altijd tusse..
€109,00
Excl. BTW:€90,08
Merk: Muse
Geniet met deze Muse M-135 DBT vintage radio van de perfecte combinatie tussen retro design en nieuwe technologie. Stream uw favoriete muziek via de bluetooth functie of stem eenvoudig af naar een van je favoriete radio zenders, dankzij de voorgeprogrammeerde zenders. Met DAB+ wordt radio luisteren ..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Merk: Muse
Een stijlvolle radio en CD-speler met bluetooth connectiviteit, DAB+ radio. Dat is de Muse M-32DB. Of je nu een CD afspeelt, je favoriete muziek via de bluetooth streamt of luistert naar DAB+ radio, een vol en helder geluid is gegarandeerd. Stem eenvoudig af naar een van je favoriete radio zenders, ..
€94,95
Excl. BTW:€78,47
Merk: Muse
Een stijlvolle radio en CD-speler met bluetooth connectiviteit, DAB+ radio. Dat is de Muse M-32DBW. Of je nu een CD afspeelt, je favoriete muziek via de bluetooth streamt of luistert naar DAB+ radio, een vol en helder geluid is gegarandeerd. Stem eenvoudig af naar een van je favoriete radio zenders,..
€94,95
Excl. BTW:€78,47
Merk: Muse
De Muse MD-208DB is een zeer compacte en gebruiksvriendelijke draagbare DAB+ radio, en CD-speler ineen. Luister naar uw favoriete muziek waar u ook bent! Dit compacte apparaat is door de draagbeugel eenvoudig mee te nemen. Daarnaast werkt deze boombox niet alleen op stroom, maar ook op batterijen. M..
€74,95
Excl. BTW:€61,94
Merk: Muse
De Muse MD-208DBW is een zeer compacte en gebruiksvriendelijke draagbare DAB+ radio, en CD-speler ineen. Luister naar uw favoriete muziek waar u ook bent! Dit compacte apparaat is door de draagbeugel eenvoudig mee te nemen. Daarnaast werkt deze boombox niet alleen op stroom, maar ook op batterijen. ..
€74,95
Excl. BTW:€61,94
Merk: Soundmaster
De Soundmaster DAB400 is een portable DAB+ en FM radio. Met deze portable radio kunt u volop genieten van uw favoriete radio zender, en mede dankzij zijn ingebouwde accu kunt u hem overal mee naar toe nemen. Door de hoogwaardige afgewerkte aluminium look is het apparaat een lust voor het oog. Deze p..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Merk: Soundmaster
Met de Soundmaster DAB600DBR radio is het mogelijk om zowel naar digitale als FM radiostations te luisteren. U heeft dus toegang tot een enorme hoeveelheid zenders waardoor uw favoriete muziek er altijd tussen zit. Om het u makkelijk te maken slaat u uw 20 favoriete zenders op als voorkeuzezender. D..
€74,00
Excl. BTW:€61,16
1 - 12 van 20 (2 pagina's)