DAB+ radio’s

Een DAB+ radio kent veel voordelen ten opzichte van de traditionele AM/FM radio. Zo kun je meer radiozenders beluisteren en doe je dit voortaan zonder vervelende ruis. Radio luisteren via een digitaal ethersignaal doe je zonder gebruik te maken van kabels of het internet. Je kunt een DAB+ radio aanschaffen voor thuis, op het werk of onderweg. Er is een breed assortiment DAB+ radio’s beschikbaar zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete radiozenders!

Digitale etherzenders beluisteren met de DAB+ radio

DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is de opvolger van het analoge FM. Je kunt hier gebruik van maken zonder dat er verbinding nodig is met een kabel of met het internet. Het enige wat je nodig hebt is een DAB+ radio die een speciale chip bevat zodat deze geschikt is om de digitale etherzenders te ontvangen. Doordat je geen internet of kabels nodig hebt, kun je altijd en overal gebruik maken van de DAB+ radio. DAB+ heeft op dit moment vrijwel landelijke dekking in Nederland, inclusief de Waddeneilanden.

Ruim aanbod zenders

Met de DAB+ radio’s kun je een groot aantal radiozenders ontvangen. De publieke omroep, regionale zenders en commerciële radiostations zenden uit via DAB+. En het aanbod van radiozenders zal in de nabije toekomst alleen maar groeien. Houd er wel rekening mee dat het aanbod van radiozenders per regio kan verschillen. Zo kent de Randstad een ander aanbod dan bijvoorbeeld Drenthe. De publieke omroep en de meeste commerciële radiozenders kennen echter een landelijke dekking.

De DAB+ radio voor thuis en onderweg

Het grote voordeel van DAB+ radio’s is dat deze altijd en overal te gebruiken zijn. Zo kun je de radio meenemen naar de camping om naar je favoriete zenders te luisteren. Er zijn ook speciale DAB+ radio’s voor in de auto, zodat je onderweg altijd een loepzuivere ontvangst hebt. Al zijn de DAB+ radio’s ontworpen voor gebruik buitenshuis, ook binnenshuis zijn het ideale radio’s. Zo zijn er verschillende DAB+ wekkerradio’s verkrijgbaar zodat je altijd wakker kunt worden met je favoriete muziekzender.

De voordelen van de DAB+ radio

De digitale etherzenders zorgen voor een zuivere geluidskwaliteit zonder ruis en storingen. Dat is een grote verbetering ten opzichte van de radio over de FM-band! Bovendien is het zenderaanbod groter dan bij analoge radio. Sterker nog, het aantal analoge zenders neemt snel af, terwijl het digitale aanbod alleen maar toeneemt. Je hoeft ook niet langer meer te zoeken op de frequentie, een zender zoek je voortaan gewoon op naam. Tot slot biedt de DAB+ radio je aanvullende informatie over het programma of andere interessante updates over het weer en de toestand op de weg.

Radio luisteren met DAB+

De digitale etherzenders zijn volledig gratis te beluisteren. Om het signaal te kunnen ontvangen heb je echter een DAB+ radio nodig die daar de mogelijkheden toe biedt. Je bent niet langer meer afhankelijk van kabels of de aanwezigheid van internet. Met een DAB+ radio pik je het digitale radiosignaal eenvoudig uit de lucht. Je betaalt dus eenmalig voor de aanschaf van een goede radio met DAB+ technologie en kunt daarna onbeperkt genieten van het ruime zenderaanbod.

Kies een radio met een goede ontvangst

Voor het luisteren van digitale radiozenders is het dus belangrijk om een radio te kiezen waarmee je DAB+ kunt ontvangen. Het plezier dat je aan de radio zal beleven wordt bepaald door de ontvangst van de zenders. Een goede antenne is een must om het digitale signaal goed te kunnen ontvangen. Let daarom bij de aanschaf met name op de kwaliteit en de bereikbaarheid van de antenne. Voor een goede kwaliteit van de radiozenders is een goede antenne van groot belang!

DAB+ radio voor thuis en onderweg

Wil jij altijd en overal radio kunnen luisteren? Wil jij je niet langer ergeren aan ruis en storingen? En wil je niet meer afhankelijk zijn van kabels of internet om het radiosignaal te kunnen ontvangen? Dan ben je toe aan een DAB+ radio! De DAB+ radio staat garant voor eindeloos veel luisterplezier thuis en onderweg! Op deze site vind je een ruim assortiment DAB+ radio’s die speciaal zijn uitgerust om digitale etherzenders uit de lucht te ontvangen. Het assortiment bevat zowel radio’s voor thuis als portable radio’s voor onderweg.

DAB+ Radio's

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Soundmaster DAB100SW Gratis verzenden

Soundmaster DAB100SW

€119,95
Excl. BTW: €99,13
De Soundmaster DAB100SW is stijlvolle en krachtige DAB+ radio. De hoogwaardige zwarte pianolak afw...
Soundmaster SCD4200BR Gratis verzenden

Soundmaster SCD4200BR

€109,95
Excl. BTW: €90,87
Altijd en overal uw favoriete muziek bij de hand met deze portable boombox van Soundmaster. Dankzij ...
Soundmaster UR180HBR Gratis verzenden

Soundmaster UR180HBR

€69,50
Excl. BTW: €57,44
Fraaie DAB+ wekker radio met houten design (licht bruin). Je komt je bed liever niet meer uit als je...
Soundmaster UR190DBR Gratis verzenden

Soundmaster UR190DBR

€79,95
Excl. BTW: €66,07
Als je luistert naar de Soundmaster UR190DBR digitale wekkerradio kom je je bed liever niet meer uit...
Soundmaster UR190WE Gratis verzenden

Soundmaster UR190WE

€79,95
Excl. BTW: €66,07
Als je luistert naar de Soundmaster UR190WE digitale wekkerradio kom je je bed liever niet meer uit....

Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Dubbele telescoopladders

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Naast de enkele telescoopladders zijn er nu ook dubbele telescoopladder die meer stabiliteit geven. De dubbele telescoopladders kunnen ook gemakkelijk worden ingeschoven waardoor deze ook goed zijn op te bergen. De telescopische dubbele ladders zijn gemaakt van het lichte materiaal aluminium en leverbaar in 1,6 meter en 2,5 meter. Doordat de telescoopladders van aluminium zijn gemaakt en niet zwaar zijn van gewicht kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen naar elke klus.